Je možne otehotnieť po sterilizácii?
Dobrý den.Potrebujem poradit pre kamošku.Kamoška si v Septembry 2015 dala spravit sterilizáciu,lebo má tri detičky a všetky tri cisarskym rezom.Najmenšia malička bude mat v septembry 4 roky.No od kedy porodila najmenšiu dcerku,ani raz nebola u gynekologa na kontrole.A chce vediet či može po sterilizacii znova otehotniet ak nechodila ani na kontroli.Ona si totižto misli že by mohla byt v tom,lebo vraj ma príznaky ako,nutkanie na vracanie,nechut do jedla,unava,bolesti noh a chrbta,chut na slatke a menštruaciu mala teraz tak,že malo jej to dojst 6 jula a prišlo jej to už 1 jula a aj to na 2 apol dna.Za každu radu dakujem
@kiki09876 nevh si urobi tedt, ale sanca je miziva...
A co s tym ma to , ze nechodila na kontrole??
To že nebola tvoja kamaratka na kontrole ani po pôrode ani po sterilizácii k tomu sa vyjadrovať ani nebudem ;) je to maximálne nezodpovedne ale jej vec .. cize keďže ani nevie či ta sterilizácia prebehla úspešne tak možné je všetko treba si spraviť test . ... aaaa btw v septembri 😉
Kriste to ake mate IQ? Investujte obidve prachy za internet radsej do vzdelavania, prospejete sebe aj spolocnosti
Dobrý večer chcem sa opýtat som rok po sterilizacii menska mi uz 20 dni menzes s cim to moze byt
@kristinaluptakova ťažko povedať. Napr. choroba, predčasná menopauza, alebo nejaký hormonálny výkyv, cysta, zápal.... Najlepšie zabehnúť na gynekológiu sa poradiť.
@kristinaluptakova kedy ti robili sterilizáciu? Vybrali ti aj vajcovody? Mne dr. vravela (rok 2022), že teraz už ich v rámci sterilizácie vyberajú, z preventívnych dôvodov. Lebo ak áno, tak tehotenstvo by bola rarita 🙂. Myslím, že by si asi bola prvá na Slovensku...
@kristinaluptakova no, mala by si to mať v správe z operácie... Alebo minimálne gynekológ to tam určite má. Ale však on ti dá viac info, prípadne vyšetrí a zistí čo sa deje. Keď tam budeš, tak sa ho prípadne opýtaj na to si budúcna, či je vôbec možné, aby si bola tehotná. Lebo mne rovno v nemocnici povedali, že by to bol zázrak, keby som otehotnela bez vajcovodov. Ale teda - nikdy nehovor nikdy...
@mikadooo Lebo aj strasne psichicke problemy mam aj vselico ine ale aj tak dakuem za povzbudenie
@kristinaluptakova neboj sa, dobre bude, chod čím skôr k dr., aby si si bola 100% istá a zbytočne sa netrápila.

@kiki09876 nech si urobí Test ?
Všetko je možné ....