icon

Je možne otehotnieť po sterilizácii?

kiki09876
7. júl 2019

Dobrý den.Potrebujem poradit pre kamošku.Kamoška si v Septembry 2015 dala spravit sterilizáciu,lebo má tri detičky a všetky tri cisarskym rezom.Najmenšia malička bude mat v septembry 4 roky.No od kedy porodila najmenšiu dcerku,ani raz nebola u gynekologa na kontrole.A chce vediet či može po sterilizacii znova otehotniet ak nechodila ani na kontroli.Ona si totižto misli že by mohla byt v tom,lebo vraj ma príznaky ako,nutkanie na vracanie,nechut do jedla,unava,bolesti noh a chrbta,chut na slatke a menštruaciu mala teraz tak,že malo jej to dojst 6 jula a prišlo jej to už 1 jula a aj to na 2 apol dna.Za každu radu dakujem

stela01
7. júl 2019

@kiki09876 nech si urobí Test ?

Všetko je možné ....

veronikaszabova
7. júl 2019

@kiki09876 nevh si urobi tedt, ale sanca je miziva...
A co s tym ma to , ze nechodila na kontrole??

kikaaa444
7. júl 2019

To že nebola tvoja kamaratka na kontrole ani po pôrode ani po sterilizácii k tomu sa vyjadrovať ani nebudem ;) je to maximálne nezodpovedne ale jej vec .. cize keďže ani nevie či ta sterilizácia prebehla úspešne tak možné je všetko treba si spraviť test . ... aaaa btw v septembri 😉

kiki09876
autor
7. júl 2019

@kikaaa444 Však toto

queen_mary
7. júl 2019

Kriste to ake mate IQ? Investujte obidve prachy za internet radsej do vzdelavania, prospejete sebe aj spolocnosti

kiki09876
autor
7. júl 2019

@queen_mary A Vám sa kto o čo prosil?Nekomentujte ked nechcete poradit

zuzi0911
7. júl 2019

Urobiť test a ísť k dr

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mita82
27. júl 2020

Zdravim... nájde sa tu nejaká čo otehotnela po sterilizácii? Vďaka 🤗

kristinaluptakova
20. jan 2025

Dobrý večer chcem sa opýtat som rok po sterilizacii menska mi uz 20 dni menzes s cim to moze byt

mikadooo
20. jan 2025

@kristinaluptakova ťažko povedať. Napr. choroba, predčasná menopauza, alebo nejaký hormonálny výkyv, cysta, zápal.... Najlepšie zabehnúť na gynekológiu sa poradiť.

kristinaluptakova
20. jan 2025

@mikadooo Ďakujem ale tehotenstvo minimalne ze

mikadooo
20. jan 2025

@kristinaluptakova kedy ti robili sterilizáciu? Vybrali ti aj vajcovody? Mne dr. vravela (rok 2022), že teraz už ich v rámci sterilizácie vyberajú, z preventívnych dôvodov. Lebo ak áno, tak tehotenstvo by bola rarita 🙂. Myslím, že by si asi bola prvá na Slovensku...

kristinaluptakova
20. jan 2025

@mikadooo Zaviazali asi neviem pojdem kiu gynekologovi a dam vediet

kristinaluptakova
20. jan 2025

@mikadooo 2023 mi robili sterilizaciu

mikadooo
20. jan 2025

@kristinaluptakova no, mala by si to mať v správe z operácie... Alebo minimálne gynekológ to tam určite má. Ale však on ti dá viac info, prípadne vyšetrí a zistí čo sa deje. Keď tam budeš, tak sa ho prípadne opýtaj na to si budúcna, či je vôbec možné, aby si bola tehotná. Lebo mne rovno v nemocnici povedali, že by to bol zázrak, keby som otehotnela bez vajcovodov. Ale teda - nikdy nehovor nikdy...

kristinaluptakova
20. jan 2025

@mikadooo Lebo aj strasne psichicke problemy mam aj vselico ine ale aj tak dakuem za povzbudenie

mikadooo
20. jan 2025

@kristinaluptakova neboj sa, dobre bude, chod čím skôr k dr., aby si si bola 100% istá a zbytočne sa netrápila.

kristinaluptakova
20. jan 2025

@mikadooo Ďakujem zajdem tam hned zajtra