icon

Je možné otehotnieť pri zvýšených NK bunkách?

klarabohun77
27. jún 2025

Ahojte, viete mi niekto prosim napisat, ci toto je velky problem pri snahe?da sa s tym otehotniet aj prirodzene??pripadne davali ste si tieto inekcie aj vtedy ked ste sa snazili prirodzene?(mimo cyklov ivf sa snazime prirodzene) dakujem

Je možné otehotnieť pri zvýšených NK bunkách?Je možné otehotnieť pri zvýšených NK bunkách?
dadij
28. jún 2025

Tiez som mala zvysene NK bunky a otehotnela som az na 3-ty vklad a vtedy som uz chodila na infuzie.
Takze ja si myslim,ze nam infuzie pomohli 🙏Snazili sme sa 4’roky.Dnes mame doma uzasnu 10 mesacnu slecnu.
Drzim palce 😉

babi2345
28. jún 2025

@klarabohun77 nedá sa prečítať záver. Ja otehotniem prirodzene hneď na prvý šup, len som mala 2x MA. Po behala som vyšetrenie. Mne bolo treba Tirosint na štítnu žľazu, progesteron a clenax preventívne mi dali na reprodukčnej immunologii. A z výsledkov som mala zvýšené NK bunky, a od pozitívneho testu(11dpo) dostávam každý 2.tyzden Omegavan infúzie. Mame 10+2a všetko je zatiaľ ok. Manželove výsledky boli všetky ok. Problém bol u mňa. Takže sa dá. Treba aj endokrinológia a rozšírený hormonálny profil. Ak máte ovuláciu a hormóny sú v poriadku a aj manželove spermie sú ôk, tak by sa malo dariť. Ak sa nedarí ešte prefuk, folikulometria. Na ovulku sú injekcie aby vyvolali.. Podľa toho z čoho aké máte výsledky.

klarabohun77
autor
29. jún 2025

Dakujem Vam, odporuca podávanie intral.infuzii omegaven alebo lipoplus pred pri a po embryotransfere. Len ak sa napriklad snazime aj prirodzene mimo ivf cyklov, tam netreba ziadnu liecbu? Na tie intralipidy ste chodili kam prosim?ja mam Dzurillu daleko..dakujem

babi2345
29. jún 2025
@klarabohun77

Dakujem Vam, odporuca podávanie intral.infuzii omegaven alebo lipoplus pred pri a po embryotransfere. Len ak sa napriklad snazime aj prirodzene mimo ivf cyklov, tam netreba ziadnu liecbu? Na tie intralipidy ste chodili kam prosim?ja mam Dzurillu daleko..dakujem

@klarabohun77 ja som mala také výsledky ze bolo treba omegavan až po pozitívnom teste.Ala som mala len trosku zvisené NK bunky. To dr. Dzurilla vam povie ci treba aj infúzie pocas snaženia sa. Všetko podľa výsledkov. Opitajte sa ju. Ja tiež chodím Nitra Dr. Dzurilla.

klarabohun77
autor
29. jún 2025
@babi2345

@klarabohun77 ja som mala také výsledky ze bolo treba omegavan až po pozitívnom teste.Ala som mala len trosku zvisené NK bunky. To dr. Dzurilla vam povie ci treba aj infúzie pocas snaženia sa. Všetko podľa výsledkov. Opitajte sa ju. Ja tiež chodím Nitra Dr. Dzurilla.

@babi2345 dakujem🍀drzim palce nech to dobre dopadne

babi2345
29. jún 2025
@klarabohun77

@babi2345 dakujem🍀drzim palce nech to dobre dopadne

@klarabohun77 vďaka aj vám 🤞