Je podľa vás tento ovulačný test pozitívny?
Ahoj je podla vas dnes Pozitívny ci bude az zajtra? Mne sa zda ze je 🙈

ja by som povedala, ze pozitivny je.....ale uvidis az zajtra, ci bude slabnut, alebo nie....
@katren no celkom bol silny aj vcera 12DC a dnes sa mi zdajú rovnaké 13DC len myslím ze muz sa dnes domov nevráti a sex budeme mat az zjatra ak je dnes ovu myslíš ze zajtra stíhame? A ked náhodou zajtra zo slabne tak ovu prebehla? A ak bude rovnako silná znamená ze len nastane? Dobre som pochopila ze si to tak myslela 🤔
Ovu testami sa neda zisti ci prebehla ovulacia na to slúži meranie BT
@alzbeta162 načo by ich potom predávali
@bambulienka25 ešte minimálne 100x 😜😉😃😃😃
@alzbeta162 pociťujem od poobedia ostrú bolesť v lavej strane a taktiež aj v krížoch myslím ze svoje telo poznam potvrdilo mi ovu tym ako sa cítim a test to potvrdil 😉
Ale ani BT nie je najspolahlivejsia metóda, na teplotu môže mať vplyv veľa faktorov, je to orientačné všetko... Najistejsie je stanovenie gynekológom
@domig1 dakujem len mne gynekológ sam povedal mam sa riadiť hlavne svojim telom a ja sa momentalne cítim mizerne ostrá bolesť od poobedia v lavej strane a to mavam len raz za mesiac🙄 ked to najviac boli je veľká pravdepodobnosť ze je ovu treba sa vtedy snažiť 😉 uvidíme a ďalej budeme zajtra skúšať 😊
@leyla9 no riadiť sa telom.... Ano aj ja som sa riadila telom ked prišli preovulacne bolesti krce v podbrušku citlive bradavky hlien a vies co nedarilo sa ked som začala merať BT vyšlo mi ze ovulaciu mam az 3dni po priznakoch a vtedy ani bolesti vytok nijaký proste ani by ma nenapadlo a hned som otehotnela nie so šťastným koncom .... Ale viem že ženské telo je nevyspytateľné 🤷
@alzbeta162 dnes rano som si merala BT bola 37 myslíš ze ovu prebehla?
@leyla9 mas graf? Ak ano daj foto alebo posli do sukromnem spravy pozriemw sa na to🙂
@alzbeta162 nemám len viem ze som mala včera rano 36.7 a dnes 37 🙄
@alzbeta162 tak to aj je ak sa teplota vyšplhá hore uz je po ovu ci sa mýlim?
@leyla9 vies to ťažko ako ak si neznacis hodnoty ani netušis ake mas predovulacne hodnoty ovulacne a poovulacne 🤷 takže to je ťažko povedať veľmi skoda no
@alzbeta162 no ak včera ovu prebehla dnes je šanca na 100% mi kamoška vraví 🙄
@leyla9 vies tu opäť to má každá inak vajicko je každej zeny ine niektore vajicka musia byť oplodnené napr. Do 12hod. Mozno niektore skôr a ty sama nevies ci bola nebola ....
@alzbeta162 dnes zoslabla

Pridávam foto aj z blízka