Je tam niečo?
Ahojte.s mm sa snazime,je definitivne negativny vsak?
@veronika12344321 ja vidím kolko dpo si zopakuj za 2 dni
Aj ja vidím na 1 foto ale veľmi musím oči točiť . 😂😂😂😂😂
Áno, vidím tam druhú čiarku 🙂 aj ja som mala prvý test takýto 🙂
@veronika12344321 Negatívny.
@veronika12344321 iba velmi slabulinkeho ducha tam vidim. skor je asi negativny ako pozitivny. nezufaj a skusajte dalej. ved koniec koncom to skusanie je vcelku aj pekne, no nie? 🙂
Dakujem vam ale bude asi negativny,ovu bola 6-7.11. tak to by uz ukazalo si myslim.
@veronika12344321 ja vidim na tej druhej foto taku slabulinku
@veronika12344321 skús o 2 dni 🙂 presne taký test som mala v druhý deň meškania menštruácie a už som vo štvrtom mesiaci ;) nie každému ukáže pozitívny test už týždeň po ovu 🙂 niekomu ani po vynechanej menštruácii
Tak boli ma brucho akoby uz mali prist,doteraz vobec a prislo uz aj hnede spinenie 😔co je divne,nemavam to hned sa mi spusti jasne krv 😟🤷
@veronika12344321 a máš už termín ms?moze to byť uhniezdenie
@miky25117 mam nepravidelne,tak tazko povedat. Uhniezdenie asi nie,ovu bola 6.alebo 7.11
Je to tam. Ovulaciou sa neriad, ja som ju mala tyzden pred menstruaciou a otehotnela som prave vtedy.
@veronika12344321 ja na druhej foto vidím ducha, ja som také testy mala pri oboch tehotenstvach.. Ak spinis, nezúfaj.. Kľudne môžeš byť tehu..
@24mirka kedy ti vysiel normalny aspon slaby duch na teste ?
@veronika12344321 fúú no to už som na 100% vedela ze som tehotná. Aj vtedy to bol veľmi slabý pásik... No uvidíš, ale podľa mňa je to tam. 😊
@24mirka velmi by som tomu chcela verit 😔ale uz mam bolesti akoby som mala ms uvidime ci rano nepride.podla mna je to velmi slaby test na tolko dni
@veronika12344321 ahoj, no čo, máš niečo nové? Prežívam to s Tebou 🙈
@24mirka ahoj 😄moje telo si robi srandu zo mna 🙈vcera bolesti ako mavam ked dostanem, zacala som aj spinit na hnedo, rano sa zobudim a nic,vsrtko zmizlo a trocha zas zacalo az poobede 🤦tak uz vobec neviem 😄
Tak dnes prisli 😒😔
@veronika12344321 😕 nezúfaj, určite to príde. Aj keď som prekvapená, podľa foto toho testu 🤨.. V každom prípade ti silno držím palce.
Nie je to ľahké, ale nesustreduj sa na to. Ja som otehotnela až po roku--keď sme sa prestali snažiť 🙃
@24mirka dakujem,raz snad 😒nechceme aby dcera bola jedinacik.

Negativny