Je tento ovulačný test pozitívny?
Ahojte je tento ovulacny test podla vas pozitivny? Alebo znaci bliziacu sa ovulaciu? Nemam s ovulacnymi testami az take skusenosti, dakujem 🙂 na ultrazvuku som vcera mala 20mm folikulu

Nie
Zle som pozrela čiarky, nie je pozitívny 🙂
Este chcem aj dodat ze som brala tento cyklus clostilbegyt, ci to nemohlo nejak ovplyvnit testy? 🙂
Nemohlo
@laura19102 nepovedal dr kedy sa máte snažiť?
@michicka u doktorky som bola predvcerom, a povedala ze sa mam snazit uz v ten den tak som mala styk a este aj vcera vecer, tento test co ukazujem som robila vcera o 19tej, predvcerom som robila tiez jeden ale bol o dost bledsi nez tento
@michicka A este som vcera mala krce v podbrusku a v celej panvovej oblasti okolo 21-22 vecer
@michicka u doktorky som bola predvcerom, a povedala ze sa mam snazit uz v ten den tak som mala styk a este aj vcera vecer, tento test co ukazujem som robila vcera o 19tej, predvcerom som robila tiez jeden ale bol o dost bledsi nez tento
@laura19102 dám ti radu keď mas možnosť že ti Dr robi folikulometriu vykasli sa na testy ver tomu a ak sa ti to nezdá tak skúste sa polubit ešte dnes pri veľkosti 20mm sa odporúča v deň veľkosti a ešte 1-2 dni po tej veľkosti. Držím palce ♥️ tiež som po prvej stimulácii s clostilbegytom 🙂
@laura19102 dám ti radu keď mas možnosť že ti Dr robi folikulometriu vykasli sa na testy ver tomu a ak sa ti to nezdá tak skúste sa polubit ešte dnes pri veľkosti 20mm sa odporúča v deň veľkosti a ešte 1-2 dni po tej veľkosti. Držím palce ♥️ tiež som po prvej stimulácii s clostilbegytom 🙂
@michicka dakujem, aj tebe drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🫶🏽😊