Je test pozitívny?
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho z vás ktorý už majú s týmto skúsenosti ci je to pozitivny test alebo negatívny?? Ďakujem za odpovede

Na fotke nevidieť dve čiarky. Chcelo by tu lepšiu fotografiu....napriklad na dennom svetle 🙂
@jaja8_9 najlepsie je fotit na parapetnej doske lebu vazne nevidno absolutne nic
Negativny test
Bez ducha, nic tam nie je.
Nevidím tam veru tú druhú čiarku akokoľvek sa na to pozerám, prepáč :(
@jaja8_9 testovala si ted alebo rano?
@jaja8_9 prepac ani ja nic nevidim :(
@beckynka07 ráno práve 😐
Aj keď je to asi fotené kalkulačkou nič tam nemáš
@wilika a ty čo to trepeš?
nic netrepem ja vidim tehotenstvo a treba ist k lekárovi cím skorej dakujem a nic netrepem naozaj vidim tam tehotenstvo a dobre vidno ten test
aj moja nevesta tak isto mala pred rokom a tak isto aj jej som povedala ked mi dala do ruky test aj jej som povedala ze je mimo maternici tehotenstvo ja som jej radila ale ma neposluchla bohuzial ked bola v 6 v 8 mesiaci uz dieta bolo v nej mrtve dva tyzdne 😢😢😢😢😢😢😢 dufam ze teras bude uz v poriadku, je v piatom tyzdni tehotna zase .
je to tak ako pisem aj moja nevesta mala mimo maternici tehotenstvo povedala som jej ze nech to da prec ze budu problemi ze to nevinosi,len co tak mi povedala ze aka som ja stara mama ze nechcem vnuka,ale to nie je pravda ja lubim deti a som hrda ze mam uz dve vnucata a este dve cakam aj od nevesti aj od dcerenky dufam ze sa mojej neveste podari vinosit v 8 mesiaci jej umrelo dietatko v brusku a necitila to 😢 ked isla na sono velká tak okamzite jej to zistily a hned jej museli to vziat
to hned bolo mimo maternici mojej neveste ako robila test taky isty bol ako tento co dobre vidim

@jaja8_9 pre mna negatívny ale zase mohla si lepšie odfotiť možno by bolo niečo vidieť 😂