Je to ovulácia?
Ahojte viem že je tu milión tém ale ani s jedným sa neviem stotožňiť nie že by sme sa snažili o bábo ale necháme to na prírodu som aktuálne 13dc , cyklus mávam 27-30 dlhý , minulý mesiac bol akurát 27 dňovy , , 2 dni po ms som mala styk naplno , no na 2 dni to bolo 9dc som mala vela výtoku taký vodnatý biely že sa nelepil ani sa neťahal až do dnes a dnes ráno som mala taký ako vaječné bielko ale bolo to biele nie priesvitne a ťahalo sa a bolo ho veľa ale teraz už mám skôr sucho a občas v malom množstve taký biely trošilinku hustejší , je to už po ovu alebo pred ovu ? Nesledujem testami ani BT , len takýto som ešte namala a som z toho jeleň bolesti v podbrušku mám ako pri ms , ďakujem
Neskusala si robit ovu test? Ale v podstate mne to moj doktor vysvetlil tak ze ked mam take tie vlhsie dni tak vtedy 😀
@charlottha nie ešte som neskúšala testy možno skúsim ďalší cyklus , len ma to prekvapilo minulý mesiac som si také nevšimla že by som mala
Určite si mala takto každí mesiac len si si nesledovala tak si to ani nevšimla.
Určite si mala takto každí mesiac len si si nesledovala tak si to ani nevšimla.
@sisska96 možno áno , tak sú to tie ,,plodné dni " ?
A to som mala dnes ráno ten bielkový biely a teraz na popoludnie skôr sucho tak dnes som mala ovu alebo len ešte bude?
Už si mala, keď si mala veľa výtoku
Ahoj, plodny hlien nemusi byt vzdy priesvitny, ale musi mat niektory znak: natahovaci ason 2,5 cm alebo klzky alebo ciry
Tvoj hlien teda mal znaky plodneho hlienu a nastup sucheho obdobia je po ovulacii priznacny.
Naisto prebehnutie ovu sa z toho nedozvies. Je to len sledovanie priznakov. Niekedy moze prist v cykle opat mokre obdobie, lebo prve obdobie nemuselo byt dostatocne a ovu neprebehla.
Keby si si sledovala napr bazalnu teplotu, tak ti.teplota moze potvrdit ovu ale az po prebehnuti
Ahoj, plodny hlien nemusi byt vzdy priesvitny, ale musi mat niektory znak: natahovaci ason 2,5 cm alebo klzky alebo ciry
Tvoj hlien teda mal znaky plodneho hlienu a nastup sucheho obdobia je po ovulacii priznacny.
Naisto prebehnutie ovu sa z toho nedozvies. Je to len sledovanie priznakov. Niekedy moze prist v cykle opat mokre obdobie, lebo prve obdobie nemuselo byt dostatocne a ovu neprebehla.
Keby si si sledovala napr bazalnu teplotu, tak ti.teplota moze potvrdit ovu ale az po prebehnuti
@janetinka27 rozumiem a ďakujem ak teda mám už dnes sucho tak ak by sme mali dnes styk to by už bolo zbytočné?
No praveze pisem ze nemas istotu, ze ovu uz bola. Ak bola, tak po tych 24 hodinach po ovu je to zbytocne (z pohladu otehotnenia), ak nebola tak sanca tam je a mokre obdobie este prist moze - alebo jednoducho bola tento mesiac skor. Uvidis podla terminu ms, ak bola ovu skor, pride aj ms skor.
Snazit sa mozete aj nadalej v tomto cykle. pokial dosledne nesledujes svoje cykly, tak tieto pozorovania su len domnienky. Na jednom cykle svet nestoji, drzim vam palce 🙂
Chceš sexovať iba raz do mesiaca ?
No praveze pisem ze nemas istotu, ze ovu uz bola. Ak bola, tak po tych 24 hodinach po ovu je to zbytocne (z pohladu otehotnenia), ak nebola tak sanca tam je a mokre obdobie este prist moze - alebo jednoducho bola tento mesiac skor. Uvidis podla terminu ms, ak bola ovu skor, pride aj ms skor.
Snazit sa mozete aj nadalej v tomto cykle. pokial dosledne nesledujes svoje cykly, tak tieto pozorovania su len domnienky. Na jednom cykle svet nestoji, drzim vam palce 🙂
@janetinka27 ďakujem 😊

Neskusala si robit ovu test? Ale v podstate mne to moj doktor vysvetlil tak ze ked mam take tie vlhsie dni tak vtedy 😀