Je to ovulačné špinenie?
ahojte dnes som presne 14. deň cyklu a teda aj deň očakávanej ovulácie ale väčšinou zvyknem uz tak deň dva pred ovuláciou mať ten ťahavý výtok teraz ani nie len včera večer trošku a dneska som si všimla že mám taký hnedý krvavý výtok nieje ho veľa ani zo mňa netečie krv len keď sa utrem tak to tam vidím ako keby hlien a v ňom prímes krvy no chcela som sa opýtať je to normalne? stalo sa mi to prvý raz a preto som troska v strese mám riešiť gynekológa alebo to bude tou ovuláciou? tiež mám aj mierne kŕče a pichanie v podbrušku
@anonym_autor ano moze , je to bezny jav pocas ovulacie...
@krasneleto dobre dakujem len som sa vystrašila lebo sa mi to stalo prvý raz
@krasneleto dobre dakujem len som sa vystrašila lebo sa mi to stalo prvý raz
@anonym_autor je to v poriadku
@anonym_autor ahoj ja som akurát piatok bola u gynekológa presne s tým istým co píšeš ty . Nikdy som to pri ovu nemala .. stalo sa mi to pred min mesiac aj minulý... dr mi zistil z dola zápal a polyp na krčku maternice...piatok po liečbe zápalu idem na kontrolu a bude riešiť ten polyp ..preto ja mam to špinenie mimo cyklu. Mne sa to nezdalo radšej som volala na gyndu a dr vravel nech prídem. Tak držím palce
@anonym_autor ahoj ja som akurát piatok bola u gynekológa presne s tým istým co píšeš ty . Nikdy som to pri ovu nemala .. stalo sa mi to pred min mesiac aj minulý... dr mi zistil z dola zápal a polyp na krčku maternice...piatok po liečbe zápalu idem na kontrolu a bude riešiť ten polyp ..preto ja mam to špinenie mimo cyklu. Mne sa to nezdalo radšej som volala na gyndu a dr vravel nech prídem. Tak držím palce
@macka1996 dúfam že sa ti to vylieči co najskôr.. mne to teraz večerom uz prestalo ani náznak krvi tak hádam to bolo naozaj len tou ovu a zajtra uz nic nepríde ..prajem ti uzdravenie

@anonym_autor ano moze , je to bezny jav pocas ovulacie...