icon

Je to ovulačné špinenie?

9. dec 2025

ahojte dnes som presne 14. deň cyklu a teda aj deň očakávanej ovulácie ale väčšinou zvyknem uz tak deň dva pred ovuláciou mať ten ťahavý výtok teraz ani nie len včera večer trošku a dneska som si všimla že mám taký hnedý krvavý výtok nieje ho veľa ani zo mňa netečie krv len keď sa utrem tak to tam vidím ako keby hlien a v ňom prímes krvy no chcela som sa opýtať je to normalne? stalo sa mi to prvý raz a preto som troska v strese mám riešiť gynekológa alebo to bude tou ovuláciou? tiež mám aj mierne kŕče a pichanie v podbrušku

krasneleto
9. dec 2025

@anonym_autor ano moze , je to bezny jav pocas ovulacie...

autor
9. dec 2025
@krasneleto

@anonym_autor ano moze , je to bezny jav pocas ovulacie...

@krasneleto dobre dakujem len som sa vystrašila lebo sa mi to stalo prvý raz

krasneleto
9. dec 2025
@anonym_autor

@krasneleto dobre dakujem len som sa vystrašila lebo sa mi to stalo prvý raz

@anonym_autor je to v poriadku

macka1996
9. dec 2025

@anonym_autor ahoj ja som akurát piatok bola u gynekológa presne s tým istým co píšeš ty . Nikdy som to pri ovu nemala .. stalo sa mi to pred min mesiac aj minulý... dr mi zistil z dola zápal a polyp na krčku maternice...piatok po liečbe zápalu idem na kontrolu a bude riešiť ten polyp ..preto ja mam to špinenie mimo cyklu. Mne sa to nezdalo radšej som volala na gyndu a dr vravel nech prídem. Tak držím palce

autor
9. dec 2025
@macka1996

@anonym_autor ahoj ja som akurát piatok bola u gynekológa presne s tým istým co píšeš ty . Nikdy som to pri ovu nemala .. stalo sa mi to pred min mesiac aj minulý... dr mi zistil z dola zápal a polyp na krčku maternice...piatok po liečbe zápalu idem na kontrolu a bude riešiť ten polyp ..preto ja mam to špinenie mimo cyklu. Mne sa to nezdalo radšej som volala na gyndu a dr vravel nech prídem. Tak držím palce

@macka1996 dúfam že sa ti to vylieči co najskôr.. mne to teraz večerom uz prestalo ani náznak krvi tak hádam to bolo naozaj len tou ovu a zajtra uz nic nepríde ..prajem ti uzdravenie

viviii
16. jan 2026

Pripojim sa..
Mne sa to stava, keď cvičím silový tréning alebo bike do kopca...
Mne to príde, akokeby tam ešte niečo ostalo z menštruácie a tou zaťažou, sa to ešte dočisti..
A presne až tmavo hnedé, pri utreti..

autor
16. jan 2026
@viviii

Pripojim sa..
Mne sa to stava, keď cvičím silový tréning alebo bike do kopca...
Mne to príde, akokeby tam ešte niečo ostalo z menštruácie a tou zaťažou, sa to ešte dočisti..
A presne až tmavo hnedé, pri utreti..

@viviii mne sa toto aktuálne deje uz druhý raz ďalší cyklus po sebe a neprijde mi to normalne… pravdepodobne mám nejakú nerovnováhu alebo niečo ale teda u mňa to nieje fyzickou záťažou a je to znova okolo stredu cyklu neviem co to môže byt

viviii
16. jan 2026
@anonym_autor

@viviii mne sa toto aktuálne deje uz druhý raz ďalší cyklus po sebe a neprijde mi to normalne… pravdepodobne mám nejakú nerovnováhu alebo niečo ale teda u mňa to nieje fyzickou záťažou a je to znova okolo stredu cyklu neviem co to môže byt

@anonym_autor popravde..ja som u ženského nebola od pôrodu mladšieho syna..t.j.15 rokov..
Toto už mám dlhšie aj 2, 3 roky..ale to špinenie je po zaťaži..Fakt mi to pripadá ako dočistenie..
A teda je to v strede, teda keď mám akože ovulaciu..

viviii
16. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor môže byť aj nerovnavaha..
Vek..atd..ja mám 43 rokov.
A zrovna mám aj nad perou v pravo..púčko..a aj to sedí..hormonalna nerovnavaha..
To je taka mapa tvare..s bodmi...kde máš vyražky..
A sedí to úplne..