icon

Je to predmenštruačné špinenie alebo niečo iné?

17. jan 2025

Dievčatá som pred MS cca na 8dpo vyšla zo mňa krvavá vlasočnica. Od vtedy nič môžem to považovať za pred menštruačné špinenie či, ako to volať? Alebo sa nám zadarilo príznaky všetky, ako klasika pred MS. Viem, že uhniezdenie vyzerá inak6teda podľa toho čo tu čítam. Ďakujem všetkým za skúsenosti.

bambulka711
17. jan 2025

To ti povie test o 3-4 dni. Bohužiaľ, takto dopredu to nikto nevie. Ak nezvykneš špiniť takto skoro, je to dobré znamenie. Mne keď sa to stalo (ale ja som mala ledva viditeľné ružové) jeden deň, tak som vedela, že je to tam. Držím palce, sprav test o 3 dni. Skôr nemá zmysel testovať. A príznaky som mala od toho špinenia také, ako keby sa už už mala spustiť ms.

nevenka
17. jan 2025

U mna to znamena, ze spinit zacnem viac a viac, aj 4-5 dni a pride MS. Iba raz som mala implantacne spinenie, pri prvom dietati, a bolo take hnede asi 2 dni. Ale vtedy som mavala tiez spinenie pred MS, aj take hnede, suche, az sa tak "trusilo", a iba raz to znamenalo tehotenstvo. Pri dalsich 3 detoch som ziadne spinenie nikdy nemala.

autor
17. jan 2025

@bambulka711
@nevenka no nikdy som to nemala bola to len vlasocnica hnedá vo WC asi dve jedna taká nevýrazná jedna viditeľná. Od vtedy ani náznak akurát PMS ako vzdy