Je toto pozitívny ovulačný test?
Prosim je toto uz pozitivny test ?nepila som,nebola na WC 2 hodiny.Alebo este kusok chyba?Manzel je do 19h v praci,stihame to?
stihate, neplas sa prosim ta 🙂 v klude a drzim palce ;)
Ak ste mali pohlavný styk aj pred ovu deň dva stále je šanca. Pretože spermie dokážu prežiť až 5 dni v ženskom organizme
Podla mna to stihate aj ked pride vecer, treba skusit ;)
Uvidíš pri ďalšom teste ci bude čiarka ešte silnejšia.... Od najsilnejšieho testu bude ovu do 24h. Takže kľud. Sexik dnes a pozajtra 👌
@hennyinnsbruck mozem vediet preco sex pozajtra a zajtra nie?My mavame v plodne dni kazdy den,to je asi chyba,ze?Preto nam to nevijde..
@miirkka1 ja viem tak ze sex každý deň není dobrý.. Ale obden, aby sa dostatočne nové spermosky "doplnili".... 😊
Zdravé spermie si v dobrom prostredí počkajú nejaký ten deň na vajíčko... Každý deň sex sa mi zdá byť zbytočný....
@hennyinnsbruck myslis ze som mala teda ovulaciu?Vecer som mala plne pozitivny ovulacny test,len ta teplota je nizka...toho 25 som mala strasne velky vytok,bol to vrchol pred ovulaciou,ci to je vlastne ovulacia?Lebo podla teploty rozmyslam,ci vlastne praskol ten folikul
@miirkka1 no ja sa v grafoch nevyznám 🤔
Ale je tu téma o grafoch kocky vedia napíš tam...