icon

Je toto už pozitívny ovu test?

katkaholiova
10. nov 2020
Je toto už pozitívny ovu test?
princess59
10. nov 2020

@katkaholiova ešte nie, ale ovu je už na dosah...

cookie29
10. nov 2020

podla mna nie

katkaholiova
autor
10. nov 2020

@katkaholiova
@princess59 toto bol moj max minuly mesiac silnejsi som nemala to bolo okolo 11h a podvecer uz total slaby a toto je teraz mam skusit poobede?

princess59
10. nov 2020

@katkaholiova test už ani skúšať nemusíš podľa mňa ovu sa dostaví v priebehu pár hodín Max jeden deň. Namiesto skúšania testu skoč na chlapa ❤️❤️ držím palce nech sa Vám to podarí

jujka215
10. nov 2020

@katkaholiova nechýba mu veľa snažte sa už aj teraz ☺️

katkaholiova
autor
10. nov 2020

@princess59
@jujka215 no uz sa snazime kazdy den par dni. Kedze som uvulku ocakava skor

nela6
10. nov 2020

@katkaholiova mne nikdy nevysli rovnake ciarky, pritom ja viem presne na hodiny kedy mam 🤷‍♂️ a preto mi 3x vysli uz tehotenske ciarky 😄 odporucam aj sledovat zvysenu chut na sex, a ja mavam bolesti 12h v case ked prichadza, uz sme 3x tak plánované mali deti...

greta2017
10. nov 2020

@princess59 suhlasim, ja som pri takomto ovu teste otehotnela 🙂 a som v 24tt uz
@katkaholiova cize sup na vec ! <3

katkaholiova
autor
10. nov 2020

Meriam si aj bazalnu aj ta pekne klesla meriam prvy mesiac

majamat
10. nov 2020

princip ovu testov nie je jeden pozitivny tes. ovu testy sa robia aspon tyzden,a k nie aj dva za sebou, ide o to, ze druha ciarka musi silniet a potom zrazu zoslabne, cize kym silnie, stupaju hormony, ked zoslabne, nastava zvrat a ovulacia. niektore testy nie su dobre urobene, lebo ja som raz v jednom cykle pouzila 2 znacky (pretoze ta jedna mi dosla ) a ecidentne ta jedna robila slabe cierky, co som si otestovala este posledny pruzkom z povodnej znacky, co mi este zostal. preto pri ovu testoch treba sledovat tu postupnost a nie celkom silu ciarky. aj ked urcita sila tam musi byt samozrejme.

katkaholiova
autor
10. nov 2020

@majamat dakujem
No od piatka si robim.piatok sobota ani naznak v nedelu slabucka vcera este tiez slaba a dnes uz toto

majamat
10. nov 2020

@katkaholiova tak rob dalej a pre istotu si uzivajte. 😀. uvidis, kedy ti zoslabne.

katkaholiova
autor
10. nov 2020

@majamat vrchny robeny o 10h a ten spodny teraz uz teraz slabne. Boli ma pravy vajecnik az dole. Takze je mozne ze prebieha

tulipanicek
10. nov 2020

@majamat To vôbec nie je o tom že testy nie sú dobre urobene. Ale aj ovulácie testy, rovnako ako tehotenské, sú s rôznou citlivosťou. Ja som presne preto mala doma tie citlivejšie 🤷‍♀️

tulipanicek
10. nov 2020

@katkaholiova Podľa mna je to pozitívny test. A od pozitívneho testu prebehne ovulácie do 12-24 hodín. Takze sup na to 😁

majamat
10. nov 2020

@katkaholiova no je to mozne. ak si dobre poamatam, tak testy by sa mali robit vzdy v rovnakom case a hlavne predtym sa nesmie vela pit, aby bol moc koncentrovany. nema vyznam robit v roznych casoch, lebo to nemas scim porovnavat. malo by to byt napisane v navode.

nela6
10. nov 2020

@katkaholiova ako dlho mavas pocas cyklu bolest?

katkaholiova
autor
10. nov 2020

@nela6 min mesiac den ovulacia. Vtedy boli velke potrebovala som aj tabletku.

katkaholiova
autor
11. nov 2020

Podla bazalnej teploty vcera ovulacia prebehla tak uvidime. Dakujem vam zatial

nela6
11. nov 2020

@katkaholiova ja co som citala, snad nepoviem blbost, tak vajko by malo byt pripravene ked bolest akurat skonci, my ked sme pracovali na babu tak sme boli spolu ked mi to zacalo a ked skončilo, ja mavam pravidelne 12h bolest... vzdy to vyslo, drzim prsty, to meranie mi. pride lepsie ako testy

katkaholiova
autor
11. nov 2020

@nela6 no bolest skoro celkom ustupila okolo 17h vcera. Tak sa uvidim. O par tyzdnov dam potom info. Dufam pozitivne.

katkaholiova
autor
14. nov 2020

Aka je sanca ze by som otehotnela boli sme spolu tri dni pred ovulaciou spolu a aj v den ovulacii takze 4dni za sebou.je tam sanca?

nela6
14. nov 2020

@katkaholiova nikto ti nepovie ziadne percenta, zalezi aj od kvality spermií, ci staci byt spolu 4 dni pred, alebo hodinu pred atd... len drzime prsty 🙂