Je vajíčkový hlien znakom ovulácie?
Baby asi trapna otazka ale nikde som to nejak presne nenasla, resp.. neviem to uplne vyhodnotit. Mam mat asi teraz niekedy ovulaciu, a dnes som mala na spodnom pradle taky jeden hlien, sam, uz som ziaden iny nemala.. bol taky vajickovy, resp jeden akoby kus. Aj sa natiahol a “neroztrhol sa”. To je on? Ten plodny hlien, vytok? Som myslela, ze to trva dlhsie ale fakt som to nikdy nikdy nestudovala 😁 dakujem za vase rady
@barka1 no ja neviem ved, baby niektore pisali ze aj tri dni pocituju, co som citala.. mne to trvalo, ani neviem, proste jeden kus 😁 ano priznavam sa, ze toto nemam vobec nastudovane
Samotne vajicko - ovulacia - proces ako je vypustene z vajecnika a kym je plodne trva 12-24h potom uz expiruje a je neskoro .Cize idealne by tie spermie mali v tele uz byt den dva pred Lebo aj im to trva okolo 12h dostat sa tam kde maju . Ty mozes mat hlien aj 3 dni ale ta ovulacia sama o sebe je dost kratke casove okno. Po ovulke bude ten hlien hustejsi kremovejsi .
Áno to je plodný hlien a môžeš ho mat aj 3 aj 4 aj 5 dní... prítomnosť tohto hlienu znamená ze ovulácia blíži alebo prebieha...
Neznamená to ale ze ho máš nonstop, že zteba tečie:D proste ho spozorujes niekedy počas dňa 🙂
@lgpd_nika dakujem 😁 tak ja som mala mat teraz niekedy ovulaciu a hovorim si ze to idem tento mesiac nejak viac “poskumat”.. v piatok som zachytila teda ten plodny hlien, v piatok vecer ma ze extremne bolel vajecnik, musela som si az sadnut, trvalo to 15 min cca, ale mozno aj pocas dna ma taj oovolieval.. potom uz bolest nic, a potom som ale ten plodny hlien zachytila aj v sobotu, viac, aj v nedelu, pomenej.. dneska uz som mala taky ten husty 😁 tak reku uz je po.. a teraz v sprche opat ten hlien plodny.. tak ja som uz uplne zmatena.. ja som si myslela ze ovulaciu mavam ked ma extremne picha vo vajecniku a nie ze este potom mam tri dni ten hlien.. co to prosim ta mohlo byt, 😁
Môže to byť kadečo, napríklad aj rastúci folikul alebo niečo úplne iné... preto je vhodné sledovať si hlien a tiež bazalnu teplotu... kombináciou ty hto dvoch symptómov si vieš potvrdiť kedy cca prebehla ovulácia
@lgpd_nika tu bazalku si neviem sledovat, chcela som ale mala by som skreslene tie merania ale dakujem 🙂
Ja som išla len podľa tohto a 2/2 na prvykrat. Styk po hliene bol chlapec, pred dievcatko
@tramtada31 no my sme mali styk vo stvrtok.. ale ved ja poddla vsetkeho ani neviem, kedy bola ovulacia 😁
@tramtada31 a koľko pred si mala dievčatko?

Ano, to je plodný hlien. A co akoze má trvat dlhsie? Nerozumiem. Plodný hlien predchadza ovulacii, a ovulacia je okamih, ked sa uvolní zrele vajíčko.
Asi by si si mala nieco o tom nastudovat....