icon

Je váš Clearblue digitálny test pokazený?

10. okt 2024

ahojte, robila som si tento digitalny podla navodu, nerobim
ho prvy krat a na displey sa mi ukazali snad vsetky moznosti a potom sa to vyplo tak som usudila ze je zrejme ten mechanizmus pokzeny. rozobrala som ho aby som aspon kukla vysledok ale nevyznam sa v tom lebo som to nimdy nerozoberala. viete mi poradit ci je pozitivny alebo negativny?

Je váš Clearblue digitálny test pokazený?Je váš Clearblue digitálny test pokazený?
domka222
10. okt 2024

Dúfam, že vieš, že sú na ňom vždy dve //

autor
10. okt 2024

@domka222 ja absolutne netusim aky je vysledok preto sa pytam

zuzkacik4
10. okt 2024

Treba urobit novy a nerozoberat...z tohto uz nezistis nic...

autor
10. okt 2024

@zuzkacik4 praveze ma to zaujimalo , urcitebsa tu najdu baby, ktore uz rozobrali niekolko testova vedia poradit

zuzkacik4
10. okt 2024

Nie, neporadia, lebo tento test ma vzdy 2 ciarky, tak ako bolo pisane... nema sa rozoberat, nech sa s nim udialo cokolvek..akykolvek dalsi nazor bude len a len dohad..kym nespravis novy, nezistis nic...✌

katariiinkaa
10. okt 2024

18.3. som mala prvýkrát +1-2, 17.3. bol ešte negatívny. U mna to vtedy bolo mimomaternicove, preto 25.3. vyzerá podobne ako ten z 18.3. - stále tak bolo 1-2. Ale určite ti dá lepšiu výpovednú hodnotu keď kúpiš nový a spravíš ho 🙂 hoci aj nie digitálny. Držím palce 🙏

guudy
10. okt 2024

Prosim, ukaz mi v navode k tomu testu, kde pisu, ze ho treba rozobrat🧐.

stellarstar
10. okt 2024

@satankaaa to fakt?

autor
10. okt 2024

@katariiinkaa 18.3. bol uz akoze pozitivny? lebo mne take vyslo

katariiinkaa
10. okt 2024

Áno, 18.3. som mala 1-2. Ale nespoliehala by som sa na to vôbec, hlavne keď ti na displeji ukázalo nezmysly.. mohol to byt kľudne vadny test, s tymi sa tu teraz v poslednej dobe roztrhlo vrece.

autor
10. okt 2024

@katariiinkaa fuu no lebo vcera som mala mamatest pozitovny aj ten kazetkovy a teraz rano dr max negatovny a tento pokazeny digi