icon

Je výtok po ovulácii normálny?

21. aug 2025

Ahojte žienky, snažíme sa o bábätko tak sa začínam viac sledovať, trošku sa v tom ešte nevyznám 🙈 Aký má byť výtok po ovulácií? Ja som mávala skôr také suchšie dni, ale dnes som 3.deň po ovulácií, a výtoku mám akosi viac, doslova mám taký pocit vlhka alebo ako to povedať 😀 Ovulácia je potvrdená lekárom, takže som určite 3dni po. Je to normálne takýto výtok, resp mokré dni? 😀

anonym_3d962c
21. aug 2025

Ja mávam výtok pri ovulácii úplne číry, konzistencia ako vaječný bielok

autor
21. aug 2025
@anonym_3d962c

Ja mávam výtok pri ovulácii úplne číry, konzistencia ako vaječný bielok

@anonym_3d962c to áno, ale ja sa pýtam aký býva po ovulácií 😀

anonym_1424a9
21. aug 2025

mne sa zmení na hustý a skôr taký biely

joesvk
21. aug 2025

Tesne po ovulácii má byť deň dva sucho.Ten prvý suchý deň je najväčšia šanca otehotnieť. Potom až do menzesu môže byť veľa výtoku.Hlavne tesne pred menzesom.Je to v poriadku.

autor
21. aug 2025
@joesvk

Tesne po ovulácii má byť deň dva sucho.Ten prvý suchý deň je najväčšia šanca otehotnieť. Potom až do menzesu môže byť veľa výtoku.Hlavne tesne pred menzesom.Je to v poriadku.

@joesvk ďakujem krásne. Môžem sa ešte opýtať prečo ten prvý suchý deň je najväčšia šanca? Spermie sa predsa hýbu najlepšie v tom klzkom hliene nie?

joesvk
21. aug 2025

Spermie sa môžu hýbať viac dní, ale ide o vajíčko a ono ,keď sa dostane po ovulácii do prvej tretiny vajcovodu,vtedy je prichystané vpustiť spermiu a vtedy zvyčajne dochádza k oplodneniu. Je to tych 12-24 hodín ,kedy je možné otehotnieť.

anonym_3d962c
23. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3d962c to áno, ale ja sa pýtam aký býva po ovulácií 😀

@anonym_autor mimo ovulácie vôbec žiadny nemám, jedine čo som mala bolo počas celého tehu a to bolo prvé týždne biele a asi od 5 mesiaca úplne vodnate až som sa bála ci mi neodteka voda