Je výtok po ovulácii normálny?
Ahojte žienky, snažíme sa o bábätko tak sa začínam viac sledovať, trošku sa v tom ešte nevyznám 🙈 Aký má byť výtok po ovulácií? Ja som mávala skôr také suchšie dni, ale dnes som 3.deň po ovulácií, a výtoku mám akosi viac, doslova mám taký pocit vlhka alebo ako to povedať 😀 Ovulácia je potvrdená lekárom, takže som určite 3dni po. Je to normálne takýto výtok, resp mokré dni? 😀
Ja mávam výtok pri ovulácii úplne číry, konzistencia ako vaječný bielok
@anonym_3d962c to áno, ale ja sa pýtam aký býva po ovulácií 😀
mne sa zmení na hustý a skôr taký biely
Tesne po ovulácii má byť deň dva sucho.Ten prvý suchý deň je najväčšia šanca otehotnieť. Potom až do menzesu môže byť veľa výtoku.Hlavne tesne pred menzesom.Je to v poriadku.
Tesne po ovulácii má byť deň dva sucho.Ten prvý suchý deň je najväčšia šanca otehotnieť. Potom až do menzesu môže byť veľa výtoku.Hlavne tesne pred menzesom.Je to v poriadku.
@joesvk ďakujem krásne. Môžem sa ešte opýtať prečo ten prvý suchý deň je najväčšia šanca? Spermie sa predsa hýbu najlepšie v tom klzkom hliene nie?
Spermie sa môžu hýbať viac dní, ale ide o vajíčko a ono ,keď sa dostane po ovulácii do prvej tretiny vajcovodu,vtedy je prichystané vpustiť spermiu a vtedy zvyčajne dochádza k oplodneniu. Je to tych 12-24 hodín ,kedy je možné otehotnieť.
@anonym_3d962c to áno, ale ja sa pýtam aký býva po ovulácií 😀
@anonym_autor mimo ovulácie vôbec žiadny nemám, jedine čo som mala bolo počas celého tehu a to bolo prvé týždne biele a asi od 5 mesiaca úplne vodnate až som sa bála ci mi neodteka voda

Ja mávam výtok pri ovulácii úplne číry, konzistencia ako vaječný bielok