Jemné špinenie pred menštruáciou
Ahojte
Chcela by som sa opytat,ak ma niekto skusenost popripade ma naviest co by to mohlo byt🙏🏻
S muzom sa snazime o druhe dieta od septembra min roku
Vsetky vysetrenia sme absolvovali,chodila som na folikulometriu a brala Letrozol Ovitrelle a Duphaston cyklus pred tymto...Ale nezadarilo sa...
Tento mesiac som letrozol neuzivala pretoze Ovitrelle mal vypadol a teda skusali sme bez...Ovulaciu som mala 25.4 (13DC)a styk bol aj pred aj po.. Dnes som 23DC a mam jemno hnede spinenie a jemno ruzove..MS by som mala dostat az 11.5
Co to prosim moze byt? Ze by som dostala skor MS?Ale nemam ziadne PMS
Dakujem pekne
Môže to kľudne byť uhniezdenie 🙂 ale to ti nikto nepovie na 100% stále je to 50 na 50 pred tou ms
Ja som mala deň pred ms špinenie už som si myslela že to mi začína ms ale nakoniec ms neprišla už..
Môže to kľudne byť uhniezdenie 🙂 ale to ti nikto nepovie na 100% stále je to 50 na 50 pred tou ms
Ja som mala deň pred ms špinenie už som si myslela že to mi začína ms ale nakoniec ms neprišla už..
@nika_val takze asi az po vynechani mesntruacie otestovat a ked nic zajst za doktorkou...
Ja som to mala tak že som mala kratšiu tu dobu medzi ovuláciu a ms (vždy každý mesiac som to tak mávala iba 14 dní)
Na 12ty deň od ovulácie som mala špinenie aj na 13ty už som myslela že proste sa rozbieha ms.
A v deň očakávanej ms som proste skúsila test, netuším čo ma to napadlo ale bol pozitívny. Takže ja som už na 14ty deň od ovulácie mala pozitívny test (ale ako som písala u mňa to bol aj deň očakávanej ms)
Vždy sa odporúča testovať až keď ms mešká, ja som toho bola tiež vždy zástancom je to lepšie ako keď náhodou tá čiarka na teste nie je úplne silná a ako sa tu na MK vraví hľadajú sa duchovia na teste.
Takže áno radšej si počkaj aspoň 1 deň meškania 🙂
Ja som to mala tak že som mala kratšiu tu dobu medzi ovuláciu a ms (vždy každý mesiac som to tak mávala iba 14 dní)
Na 12ty deň od ovulácie som mala špinenie aj na 13ty už som myslela že proste sa rozbieha ms.
A v deň očakávanej ms som proste skúsila test, netuším čo ma to napadlo ale bol pozitívny. Takže ja som už na 14ty deň od ovulácie mala pozitívny test (ale ako som písala u mňa to bol aj deň očakávanej ms)
Vždy sa odporúča testovať až keď ms mešká, ja som toho bola tiež vždy zástancom je to lepšie ako keď náhodou tá čiarka na teste nie je úplne silná a ako sa tu na MK vraví hľadajú sa duchovia na teste.
Takže áno radšej si počkaj aspoň 1 deň meškania 🙂
@nika_val veľmi pekne ďakujem 🙂

kľudne aj tehu...