icon

Kde kúpim ovulačné testy Premom?

vero2802
3. júl 2025

Ahojte baby, prosím vás, odkiaľ kupujete Premom testy? Premýšľala som, že ak to náhodou tento mesiac nevyjde, skúsila by som ich ovulačné (používam appku) len neviem, kde ich zohnať, z Ameriky mi príde dosť tá cena za doručenie a na nemeckom som šla iba tehotenské.
Za odpovede ďakujem 😉

robo1990
4. júl 2025

@vero2802 a prečo potrebuješ priamo premom? Nie je jedno ktoré ovulacne testy budeš robiť?

vero2802
autor
4. júl 2025
@robo1990

@vero2802 a prečo potrebuješ priamo premom? Nie je jedno ktoré ovulacne testy budeš robiť?

@robo1990 vraj by mali presnejšie určovať LH 🤔

robo1990
4. júl 2025
@vero2802

@robo1990 vraj by mali presnejšie určovať LH 🤔

@vero2802 tak to som nikde ja osobne nepostrehla ... Appka premom mi vždy určila vrchol aj keď bola čiarka slabšia ako by mala byť..takže som neriešila špeciálne ovulacne testy

lukacka6
4. júl 2025

Ahoj, ja objednavam z nemeckeho amazonu easy@home kit ovulacne+tehotenske v jednom baleni, maju aj viac variant poctu ks v baleni

klarabohun77
4. júl 2025
@lukacka6

Ahoj, ja objednavam z nemeckeho amazonu easy@home kit ovulacne+tehotenske v jednom baleni, maju aj viac variant poctu ks v baleni

@lukacka6 aj ja tak

klarabohun77
9. júl 2025

Appka vyhodnocuje najspoľahlivejšie easy home a Premom testy.. ja mam easy home a maju super vela farbiva..v tej apke aj na testoch je to napisane ze oen tieto znacky ale nevylučujem Vsak ak použiješ ine tak tam volnym okom uvidis kedy bol ten test najsilnejsi alebo peak