icon

Kedy bola ovulácia?

luluna94
1. jún 2021

Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu. Prvý mesiac si meriam bazálnu teplotu, takže som úplný nováčik v tomto... Chcela by som sa spýtať vás skúsenejšie, kedy si myslíte, že nastala moja ovu? CD 27 alebo 37? FAM a Advanced mi to vyznačuje úplne inak... Len na ozrejmenie - do toho CD27 som si každý deň robila aj ovu testy a sledovala výtok, no po tom čo mi vyšiel pozitívny test som so všetkým sekla, pretože som z toho už bola poriadne vystresovaná a chcela som si oddýchnuť, no teraz toho ľutujem, pretože neviem čo sa dialo ten CD 37 :/ Som z toho dosť zmätená, pretože CD 27 som mala aj dosť silné bolesti v podbrušku a CD 37, kedy je tam ten pokles, som považovala za implantáciu, pretože v ten istý deň a nasledujúci deň som mala tiež trošička krvi vo výtoku, čo bežne nikdy nemávam, no tehotenský test z tejto nedele mám negatívny :(

Kedy bola ovulácia?Kedy bola ovulácia?
any_soj
1. jún 2021

@luluna94 lepšie ti poradia na lpp.sk 🙂 je tam aj poradenstvo ohľadne grafu konkrétneho. Sú na to odborníci.

hanka555
1. jún 2021

@luluna94 za mna skor ten 37..pretoze po 27tom dc tam mas zasa aj predovulacne teploty..

miskanathan
1. jún 2021

@hanka555 suhlasim