Kedy je bezpečné snažiť sa o dieťa po potrate?
Ahojte, chcem sa spytat o radu.. mala som teraz v 7 tt samovolny potrat bez potreby cistenia...Kedy najskor ste mali sex a kedy ste sa zacali snazit o dieta? Hned po 1 menstruacii ?dakujem
Ano, MS prisla po mesiaci od potratu, potom sme mali 1 pokus a jeho vysledok má už 10 rokov 😁
@barka1 hned vam nabehla ovulacia po prvej ms? a predtym ste mali pravidelny ci nepravidlny cyklus?
Nabehla hned a pravidelný.
Nabehla hned a pravidelný.
@barka1 super ja sa bojim lebo som bola stimulovana hormonami ci vobec nabehne
Tak v tom neporadím.
Po prvom potrate mi povedal nech prejde aspoň jeden cyklus a môžme sa znova snažiť že to nieje nijako preskumane kolko mesiacov sa kedy má čakať, je množstvo báb ktoré hneď otehotneli a bolo to zdravé tehotenstvo naopak my sme sa potom trápili ešte 2 roky až po dvoch rokoch som znova otehotnela a znova potratila rovnaký priebeh rovnaký týždeň ale bola som obe razy na kyrete... Teraz mi povedal že nech dôjdem o tri mesiace že uvidíme do akých stimulácii pôjdeme... Nechala som to otvorene a teda dodržali sme mesiac bez styku na rekonvalescenciu krásne mi nabehol cyklus nemala som žiaden problém no a ako mi nabehol cyklus tak som mala ovuláciu cez celý cyklus sme mali styk len 2x a očividne som otehotnela lebo som si min. týždeň na 11DPO našla dušika 🙈🙈🙈 čiarka tmavne, sama som z toho prekvapená ale ešte to nemám potvrdené u lekára, bojím sa jak čert kríža a aj ďalších týždňov ale proste každý lekár vám môže povedať na ďalšu snahu po potrate niečo ine ... A teda ja každé tehu môže dopadnúť inak...Takže silno držím palce 😊✨

Ano, MS prisla po mesiaci od potratu, potom sme mali 1 pokus a jeho vysledok má už 10 rokov 😁