Kedy je bezpečné tehotenstvo po cisárskom pôrode?
Ahojte, chcem sa spýtať budem už 3 roky po cisarskom pôrode
A rada by som vedela ze po akom čase ste boli pripravene na 2 dieťa skrz rany pod bruchom, ze ci to uz je v poriadku a nenastanu komplikacie ak dietatko v brušku bude rásť ci sa to nejak nepotrhá alebo neskomplikuje. Pretože uvažujeme nad druhým babätkom tak sa pytam na info ze ako ste to mali vy a ci ste mali druhy pôrod toez cisarsky alebo prirodzeny a ci vas bolela rana po druhom cisarskom alebo to bolo v pohode. Ďakujem 🙂
@barbina42 ahoj, ja som po prvom cisarskom (planovanom) otehotnela ked mala dcerka 3 roky, uz mam za sebou aj druhy ( tiez planovany). Pocas tehu som s jazvou nemala absolutne ziadne problemy, nic ma nebolelo, netahalo. Druhy cisarsky mi rezali v tej istej rane, bolesti po boli vacsie ale rychlejsie ustupili a zotavenie bolo tiez rychlejsie. Rana sa mi krasne hoji. Urcite je to ale individualne, zalezi od organizmu aj od toho v akom stave mas jazvu a ci s nou nemas problemy. Ak si ale nemala s jazvou ziadne problemy, uz by mali byt vsetky vrstvy zahojene 🙂
Povedala mi gynekologicka, ze po minimalne roku, idealne aspon dvoch, otehotnela som po dvoch a bez problemov.
Ahoj ja som otehotnela 12 mesiacov plánované po prvom cisarskom , tehotenstvo bolo úplne v pohode jazva nebolela dokonca som rodila prirodzene a bol to krásny zážitok, takze by som sa po 3 rokoch určite nebála ísť do toho , my sa dokonca teraz skoro po 4 rokoch od cisárskeho pokusalme o 3 babo 🙂

Skúsenosť vlastnú nemám . Ale mám známu čo po roku po cisárskom otehotnela . . Vtedy viac sledujú jazvu a tak . Ale ty si už 3 roky po takže tam problém nebude . Ale na toto ti zodpovie tvoj dr či máš jazvu ok a všetko čo treba