icon

Kedy je bezpečné tehotenstvo po cisárskom pôrode?

barbina42
25. nov 2024

Ahojte, chcem sa spýtať budem už 3 roky po cisarskom pôrode
A rada by som vedela ze po akom čase ste boli pripravene na 2 dieťa skrz rany pod bruchom, ze ci to uz je v poriadku a nenastanu komplikacie ak dietatko v brušku bude rásť ci sa to nejak nepotrhá alebo neskomplikuje. Pretože uvažujeme nad druhým babätkom tak sa pytam na info ze ako ste to mali vy a ci ste mali druhy pôrod toez cisarsky alebo prirodzeny a ci vas bolela rana po druhom cisarskom alebo to bolo v pohode. Ďakujem 🙂

mariska1989
25. nov 2024

Skúsenosť vlastnú nemám . Ale mám známu čo po roku po cisárskom otehotnela . . Vtedy viac sledujú jazvu a tak . Ale ty si už 3 roky po takže tam problém nebude . Ale na toto ti zodpovie tvoj dr či máš jazvu ok a všetko čo treba

ivana04
26. nov 2024

@barbina42 ahoj, ja som po prvom cisarskom (planovanom) otehotnela ked mala dcerka 3 roky, uz mam za sebou aj druhy ( tiez planovany). Pocas tehu som s jazvou nemala absolutne ziadne problemy, nic ma nebolelo, netahalo. Druhy cisarsky mi rezali v tej istej rane, bolesti po boli vacsie ale rychlejsie ustupili a zotavenie bolo tiez rychlejsie. Rana sa mi krasne hoji. Urcite je to ale individualne, zalezi od organizmu aj od toho v akom stave mas jazvu a ci s nou nemas problemy. Ak si ale nemala s jazvou ziadne problemy, uz by mali byt vsetky vrstvy zahojene 🙂

e1i
26. nov 2024

@barbina42 rodila som presne 3r po prvej akutnej sekcii. Druha bola planovava na rovnaky den,deti maju rovnaky datum narodenia,len rok iny

majlo1234
26. nov 2024

Povedala mi gynekologicka, ze po minimalne roku, idealne aspon dvoch, otehotnela som po dvoch a bez problemov.

beeruska555
28. nov 2024

Ahoj ja som otehotnela 12 mesiacov plánované po prvom cisarskom , tehotenstvo bolo úplne v pohode jazva nebolela dokonca som rodila prirodzene a bol to krásny zážitok, takze by som sa po 3 rokoch určite nebála ísť do toho , my sa dokonca teraz skoro po 4 rokoch od cisárskeho pokusalme o 3 babo 🙂