Kedy je ovulačný test považovaný za pozitívny?
Idem si kúpiť vám po radu dnes mam bolesti ako pri ms a od rána mam ružový vytok vždy keď idem na wc. Aj dnes nejako často chodím na wc cikat ako zvyčajne aj keď docikam tak mam akoby kus bolesť akoby som bola prechladnuta zo spodu alebo také niečo vypila som dve šálky čaju brusnicovy a už je lepšie.
Ale chcem sa aj opýtať ci je test ovulacny pozitívny je robený teraz . Neviem ci to môže byť aj kvôli ovulaciu takéto pred menštruačné pocity a ružovkasti vytok. Ďakujem vám za každý odpoveď

No podla popisu by to kludne mohol byt aj zapal mocovuch ciest
Nie je pozitivny. Ale podla toho co pises mozes mat zapal mocovych ciest
Pozitívny bude, až keď bude testovacia čiarka taka tmavá ako kontrolná čiarka alebo tmavšia.
Ďakujem vám za odpoveď možno som pozde začala testovať pretože vcera bol taký test a dnes už slabší o dosť takže možno som prešvila ovu. Zápal močových ciest nemám určite mala by som to dlhšie respektíve niekoľko dni po sebe a vypila som pocas dňa dve šálky čaju a dnes už nič žiadna bolesť ani ruzovy vytok nič. Neviem čím to mohlo byt ale ďakujem vám
Ahojte dievcata.. mam na predaj nejake ovulacne testy.. ak by ste mali zaujem: https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa...
@rebeka134 to su tvoje ovulacne testy a ak ano, tak ake su to znacky? Ja som v zivote nemala hentaku silnu druhu ciarku na testoch a ovulaciu som aj tak mala. Samozrejme bolo to vtedy, ked mi testy zo vsetkych ukazovali najsilnejsiu ciarku, ale hentak mi to v zivote neukazalo. Skor tak ako ma autorka, alebo trosku silnejsie, ale nie o moc a na druhy den to bolo este slabsie. Ja som si to v dni, ked mi pasiky ukazovali najsilnejsie ciarky oproti ostatnym este pre istotu potvrdzovala aj elektronickym testom.

ovulaciu spravadzaju aj pocity podobné ako pri menstruácii. V mojom prípade aj dost intenzívne. tento test nie je 100% pozitivny, ale plodne dni mas urcite