Kedy ku gynekológovi po pozitívnom teste?
Ahojte. Po akom čase ste išli ku gynekológovi, keď Vám test ukázal dve čiarky?
Hned ma objednali. Na sone nebolo sice este nic ale z krvi sa potvrdilo tehotenstvo a vylucilo mimomaternicove.
Keď som mala pozitívny test, hneď som volala. Objednali ma tak na 7tt podľa menštruácie , že v tomto týždni už vidno akciu srdiečka , tak preto
Ja hneď som zavolala. Dr ma objednala k sestričke na krv. Potom keď som volala na výsledky, tak dr mi povedala, že áno, som tehotná a povedala mi prvý termín poradne, kedy mám prísť sa ukázať.
Ja prvýkrát hneď v deň pozitívneho testu, lebo som potrebovala nasadiť lieky. Druhý krát som iba zavolala o lieky a išla som rovno na poradňu v 12tt.
Ja pojdem az 10 tt, skor sa neda, a medzitym je aj dovca. Tak uz aspon bude koniec 1 trimestra blizko 🙂
ja som sla uz v 5tt kvoli nasadeniu liecby 🙂 a inak zvykne lekar objednavat 7-8tt
Zavolala som sestričke a objednala ma keď by som mala byť v 8tt, lebo dovtedy by tam nič dr. nevidela.
Ja som šla pri synoch hne´d po 1týždni meškania lebo som mala 3x samovoľný potrat medzi 5-6tt ☹ bez duphastonu mi neostanú žiaľ.

V 8-12tt