Kedy ku gynekológovi po pozitívnom teste?
Ahojte. Po akom čase ste išli ku gynekológovi, keď Vám test ukázal dve čiarky?
Ahoj po dvoch týždňoch meškania... Tak mi povedala sestricka
Hned ma objednali. Na sone nebolo sice este nic ale z krvi sa potvrdilo tehotenstvo a vylucilo mimomaternicove.
8 tyzden
Ja som zavolala, ze mam pozitivny test a hned ma objednala. Bola som v 6tt..
Keď som mala pozitívny test, hneď som volala. Objednali ma tak na 7tt podľa menštruácie , že v tomto týždni už vidno akciu srdiečka , tak preto
Ja hneď som zavolala. Dr ma objednala k sestričke na krv. Potom keď som volala na výsledky, tak dr mi povedala, že áno, som tehotná a povedala mi prvý termín poradne, kedy mám prísť sa ukázať.
Ja prvýkrát hneď v deň pozitívneho testu, lebo som potrebovala nasadiť lieky. Druhý krát som iba zavolala o lieky a išla som rovno na poradňu v 12tt.
Ja pojdem az 10 tt, skor sa neda, a medzitym je aj dovca. Tak uz aspon bude koniec 1 trimestra blizko 🙂
ja som sla uz v 5tt kvoli nasadeniu liecby 🙂 a inak zvykne lekar objednavat 7-8tt
V 6tt, ale len skonstatoval, ze som tehotna a objednal ma o dva tyzdne.
Ako som urobila test tak 2-3tyzdne neskor.
Zavolala som sestričke a objednala ma keď by som mala byť v 8tt, lebo dovtedy by tam nič dr. nevidela.
Ja som šla pri synoch hne´d po 1týždni meškania lebo som mala 3x samovoľný potrat medzi 5-6tt ☹ bez duphastonu mi neostanú žiaľ.

V 8-12tt