icon

Kedy môžme opäť začať?

agnes1987
17. jan 2014

Milé žienky.... Prišla som o dieťatko v 5 tt, bola som na kyrete.... Kedy sa s manželom opäť "môžme do toho pustiť" ? Doktor povedal že mám počkať na menštruáciu 2x... čítala som tu veľa príspevkov, kde hovoríte, že žena je po kyrete ako "pohnojená"... Nechcem niečo pokaziť alebo si zažiť ďalší potrat... ale túžba mať mimi je veľká 😵 ďakujem za každú radu alebo skúsenosť....

bosoriak
17. jan 2014

@agnes1987 Pockaj aspon na prvy menzes, potom aj tak treba ist na kontrolu. Ak bude vsetko v poriadku, nevidim dovod preco sa nesnazit opat. 5tt je este velmi skoro. Ale je to skutocne na posudeni lekara.

elenka6
17. jan 2014

@agnes1987 ja som za mesiac dostala ms a hned sme si nedavali pozor,ostala som tehotna za tyžden 🙂

zukana
17. jan 2014

čakanie je ťažké. ale počkaj aspoň na 1. ms a daj si urobiť ultrazvuk. to ti asi automaticky Dr. spraví pri kontrole.
od toho sa odpichneš.

bajana
17. jan 2014

ja som potratila v 11tt, ale bez kyretu, takze snazit sme sa mohli hned po prvej MS....aj sme sa, aj to vyslo 😉 .... ale po kyrete sa doporucuje cakat 3 cykly....skoda, ze k nemu muselo dojst....kyret je umely zasah, hojenie po nom je dlhsie

adidas1110
17. jan 2014

ahoj a kedy si bola na zakroku , ja som 6 dni po kyrete ale my sme boli v 10 tt ... mne povedali že tri mesiace mame počkať... a asi to taj tak spravíme nech sa zahojime hlavne psychicky

tamarka9
17. jan 2014

@agnes1987 ono je rozdiel ci zena potrati prirodzene, alebo musi ist na kyret. Pokial potrati sama, je naozaj dobre pocat na prvu ms a potom sa kludne snazit, ale po kytere by sa malo pocat- je to chirurgicky zakrok, operacia, poskodene cievy, tkaniva atd a stym spojene aj riziko infekcii a podobne, preto naozaj aspon tie dva mesiace su na mieste. Vies niektora moze otehotniet aj skor a ma zdrave babo, ale nie kazda bude mat to stastie a naco si kvoli nedockavosti znovu sposobit bolest. A 2 mesiace nie su az tak vela, neboj rychlo to ujde a ber to tak, ze to robis uz pre svoje babatko 😉 Ale tiez sa cuduje ze tak skoro a dali ta na kyret, ja som potratila v 6tt a nebola som. Asi komplikacie, ze? No na to uz nemysli, teraz pekne vitaminiky papj, uzivaj si bezny zivot a dva mesiace ujdu rychlo 🙂

pusinkaja
14. feb 2014

Ahojte pridavam sa aj ja v 6 týždni mám odišla naša fazulka tak sme ju/ho volali . Zistila som to skoro som od šťastia odpadla, test jeden druhý potom lekár a konečne vo 4t no doktorka povedala ze musíme počkať do 6 týždňa a v 5 t som začala krvacať. Volala som doktorke dala mi lieky a ze kľud no krvacala som 8 dni potom kontrola a ze uz tam NIE JE. Bola som z toho hotová. Uz je to dva týždne no slzy su kazdy den na krajičku. Budeme bojovať raz to musí prísť radosť mi robí aspon pubertalny syn🙂))))
Držím všetkým palceky musíte veriť!!!