Kedy naplánovať styk pri pozitívnom ovulačnom teste?
Ahojte, kedy ste mali pri plánovaní styk? Pri pozitívnom ovulacnom teste, či ešte pred ním?
@anonym_autor ahoj ja mam čerstvú skusenost. Ja som mala pozitivny test o 10tej doobeda s manželom sme spolu boli v ten deň večer a vyšlo to 😊 ovulacia bola na druhý deň. Cítila som bolesti.
@anonym_autor ahoj ja mam čerstvú skusenost. Ja som mala pozitivny test o 10tej doobeda s manželom sme spolu boli v ten deň večer a vyšlo to 😊 ovulacia bola na druhý deň. Cítila som bolesti.
@tinka3011 tak to by bolo skvele keby to aj nám na zajtra vyšlo takto. Dnes sme na svadbe, tipujem že zajtra bude pozitívny, snáď nie v noci lebo neviem koľko budeme vyspavat 😅
@tinka3011 a ďakujem a gratulujem ❤️
@anonym_autor ja som mala pozitívny test doobeda, vecer sme s manželom mali "intimity", aj na druhy vecer. A šup, dcéra je na svete. Vyšlo to na prvý krát
@anonym_autor ďakujem krásne. Ešte sme len na zaciatku ale dúfam, ze to dotiahneme do úspešného konca 😊
@tinka3011 verím že áno 🙏🏻 ja mám práve pozitívny test 😁 tak snáď bude večer úspešný 😁
Styk kazde 2 -3 dní a neexistuje,aby ste netrafili .
Spermia musia aj dozrieť. Nemá zmysel sexovať denne
A teda z vlastnej skúsenosti..styk denne v okoli ovulacie .. rok sa nedarilo ..nakoniec jeden jediný styk 4 dní pred ovu a otehotnela som .

Ja som niekde citala, ze sa odporuca aj pred ovulaciou a aj pocas. Ze predsa tie spermie preziju dlhsie v tele potom. A su aj tie gely kadejake na podporu.