icon

Kedy naplánovať styk pri pozitívnom ovulačnom teste?

19. sep 2025

Ahojte, kedy ste mali pri plánovaní styk? Pri pozitívnom ovulacnom teste, či ešte pred ním?

kahh
19. sep 2025

Ja som niekde citala, ze sa odporuca aj pred ovulaciou a aj pocas. Ze predsa tie spermie preziju dlhsie v tele potom. A su aj tie gely kadejake na podporu.

tinka3011
19. sep 2025

@anonym_autor ahoj ja mam čerstvú skusenost. Ja som mala pozitivny test o 10tej doobeda s manželom sme spolu boli v ten deň večer a vyšlo to 😊 ovulacia bola na druhý deň. Cítila som bolesti.

autor
19. sep 2025
@tinka3011

@anonym_autor ahoj ja mam čerstvú skusenost. Ja som mala pozitivny test o 10tej doobeda s manželom sme spolu boli v ten deň večer a vyšlo to 😊 ovulacia bola na druhý deň. Cítila som bolesti.

@tinka3011 tak to by bolo skvele keby to aj nám na zajtra vyšlo takto. Dnes sme na svadbe, tipujem že zajtra bude pozitívny, snáď nie v noci lebo neviem koľko budeme vyspavat 😅

autor
19. sep 2025
@tinka3011

@tinka3011 a ďakujem a gratulujem ❤️

luciaruz
19. sep 2025

@anonym_autor ja som mala pozitívny test doobeda, vecer sme s manželom mali "intimity", aj na druhy vecer. A šup, dcéra je na svete. Vyšlo to na prvý krát

tinka3011
19. sep 2025
@anonym_autor

@tinka3011 a ďakujem a gratulujem ❤️

@anonym_autor ďakujem krásne. Ešte sme len na zaciatku ale dúfam, ze to dotiahneme do úspešného konca 😊

autor
20. sep 2025
@tinka3011

@anonym_autor ďakujem krásne. Ešte sme len na zaciatku ale dúfam, ze to dotiahneme do úspešného konca 😊

@tinka3011 verím že áno 🙏🏻 ja mám práve pozitívny test 😁 tak snáď bude večer úspešný 😁

tinka3011
20. sep 2025
@anonym_autor

@tinka3011 verím že áno 🙏🏻 ja mám práve pozitívny test 😁 tak snáď bude večer úspešný 😁

@anonym_autor silno vam držím palce 😊

zuzi0911
22. sep 2025

Styk kazde 2 -3 dní a neexistuje,aby ste netrafili .
Spermia musia aj dozrieť. Nemá zmysel sexovať denne

A teda z vlastnej skúsenosti..styk denne v okoli ovulacie .. rok sa nedarilo ..nakoniec jeden jediný styk 4 dní pred ovu a otehotnela som .