icon

Kedy ovulačný test ukazuje skutočnú ovuláciu?

12. apr 2025

Ahojte co hovorite na ovu test? Totiz bola som asi pred mesiacom chora nejak sa mi rozhadzal cyklus a dosiel menzes v pondelok trval 4 dni ale bol velmi slaby. Skoncil vo stvrtok a dnes mam dojem ovulacneho hlienu tak som si urobila test a vysiel takyto vysledok. Myslite ze ovulacia bolo to krvacanie alebo este len prichadza?

Kedy ovulačný test ukazuje skutočnú ovuláciu?
simona1998
12. apr 2025

Podľa testu ovulacia ešte nebola

nevenka
12. apr 2025

@simona1998 alebo uz bola
Podla testu nezistis, ci ovu uz bola, mozes len predpokladat, ak postupne tmavne, ze sa blizi, ale aj toto moze byt skokove. Navyse, ovu test zaznamena zvysenu hladinu LH hormonu a to este neznamena, ze ovu prebieha, ale ze by mala prebehnut do cca 48hodin. Mne sa stalo uz aj to, ze bola az o 4 dni po pozitivnom teste, to viem podla bazalnej teploty.

simona1998
12. apr 2025

@nevenka je to tak, ja som mala pozitívne ovu, no ovulka reálne nikdy neprebehla . Prisla mi nato až gynca.

maminai
13. apr 2025

Ja som to tiež tak mala ,mala som strašne slabú menštruáciu asi 5 dni na 3 den som bola u gynekológa a ona mi povedala že mi prebieha ovulacia, na ďalší den som si urobila ovulacny test a bol pozitívny, takže som mala ovulaciu povedala ,že to nebola normálna menstruacia dostala som ju na 33 DC predtým som si robila ovulacne testy a stále boli negatívne

michicka
14. apr 2025

@simona1998 prosim ta aj si merala BT ?

simona1998
14. apr 2025

@michicka nie , nemala som pravidelny denný režim na meranie .

autor
14. apr 2025

@maminai no pekne. My totiz cez menzes nezvykneme davat pozor, takze sme sli na plno a potom hned dojem akoby mam ovu, takze uvidime o 2 ttzdne robim tehu test 🤣

maminai
14. apr 2025

My zase cez menzes nemáme vôbec nič takže teraz sme spravili výnimku ,keď mi potvrdila doktorka ovulaciu ,tak tiež budem testovať asi o dva týždne, tak nech ti to dopadne tak ako si zelas 🙂

autor
14. apr 2025

@maminai dakujem aj ja vam drzim palce 🥰