icon

Kedy sa objaví slabá čiarka po implantačnom špinení?

31. júl 2025

Ahojte, koľko dní po implantačnom špinení ste si našli prvú slabú čiarku? Hneď na ďalší? Obdeň? Viac?

anonym_d25a61
31. júl 2025

@anonym_autor od 6./7. dna po ovulacii som mala spinenie, ktore trvalo pár dní. Na 12. deň po ovulacii som mala pozitívny test.

evinku
31. júl 2025

@anonym_autor ahoj.... 6.den krvácanie a na 9.den slabá druhá ciarka 🤞

matusa_153
31. júl 2025

@anonym_autor ja som nemala spinenie ani krvácanie ale skôr som cítila uhniezdenie, mala som troska bolesti a na 10dpo pozitívne teaty

autor
31. júl 2025

dakujem vam, ja som vcera 7DPO mala pravdepodobne implantacne spinenie (zlakla som sa ze je to zacinajuca MS ale od vtedy chvala bohu nič💪) aj som pred tym par hodin citila take zaujimave natahovanie v podbrusku presne take ako popisuju pri uhniezdeni. Pevne verim a dufam ze je to tam🤩 Samozrejme ze som dnes rano uz testla a samozrejme nic😅

matusa_153
31. júl 2025
@anonym_autor

dakujem vam, ja som vcera 7DPO mala pravdepodobne implantacne spinenie (zlakla som sa ze je to zacinajuca MS ale od vtedy chvala bohu nič💪) aj som pred tym par hodin citila take zaujimave natahovanie v podbrusku presne take ako popisuju pri uhniezdeni. Pevne verim a dufam ze je to tam🤩 Samozrejme ze som dnes rano uz testla a samozrejme nic😅

@anonym_autor ja som na 5dpo sa zobudila nad ranom na silne kŕče ktoré do pár minút prešli.. na 7dpo som mala take zvnútra bodové bolesti podbruska ktoré trvali pár sekúnd a o chvíľu znovu na pár sekúnd. Takto to tevalo asi dve hodiny

autor
31. júl 2025
@matusa_153

@anonym_autor ja som na 5dpo sa zobudila nad ranom na silne kŕče ktoré do pár minút prešli.. na 7dpo som mala take zvnútra bodové bolesti podbruska ktoré trvali pár sekúnd a o chvíľu znovu na pár sekúnd. Takto to tevalo asi dve hodiny

@matusa_153 u mna to bola len par sekundova zalezitost, ale zato vecer ked som sa snazila zaspat tak to bolo intenzivnejsie tahanie presne v strede podbruska asi aj polhodinu vkuse, stale mam taky pocit ako by sa mala spustit ms ale ovela je to jemnejsie a narozdiel od pms necitim vobec vajecniky

matusa_153
31. júl 2025
@anonym_autor

@matusa_153 u mna to bola len par sekundova zalezitost, ale zato vecer ked som sa snazila zaspat tak to bolo intenzivnejsie tahanie presne v strede podbruska asi aj polhodinu vkuse, stale mam taky pocit ako by sa mala spustit ms ale ovela je to jemnejsie a narozdiel od pms necitim vobec vajecniky

@anonym_autor ja som na 9dpo večer v posteli mala menštruačné kŕče a kríze má boleli. Myslela som si že do rana sa mi spustia. Ráno som urobila test a pozitívny. Ale bolesti ako na ms som mala dva týždne tiež take slabšie ms bolesti. Teraz už nie, občas ma len pichne v podbrušku a tak