icon

Kedy sa vám začali prejavovať prvé príznaky tehotenstva?

miska0948
20. apr 2020

Ahojte žienky 🙂 zaujímalo by ma, aké ste mali úplne prvé príznaky tehu a kedy sa vám začali prejavovať ? Vycítili ste že ste v tom, ešte predtým než vám začala meškať ms ? 🙂 Viem že je to u každej individuálne, viem že jednej je zle od začiatku, inej neskôr a inej vôbec, viem že jedu prsia môžu bolieť a druhú nie .. skôr by ma zaujímalo či ste zbadali aj nejaké také špecifické príznaky, napríklad o ktorých sa ani na nete nepíše 🙂 ďakujem za odpovede 💋

veronikaszabova
20. apr 2020

@miska0948 pri prvom nic, az vynechana menstruacia. Pri druhom - par dni pred MS neskutocna bolest prs zboku.

miska0948
autor
20. apr 2020

@veronikaszabova toto, že ja sa na prsia nemôžem spoliehať lebo mňa bolia pravidelne pred každou MS 🙄

denden77
20. apr 2020

@miska0948 predmenstruacne bolesti, bolesti prs a non stop plny mocovy mechur.. myslela som si, ze som prechladnuta a dostanem 🤷‍♀️😊

veronikaszabova
20. apr 2020

@miska0948 mna tiez, ale toto bola uplne ina bolest. Hned som vedela ktora bije 🙂 spravila som test a //

deti95060810
20. apr 2020

pri druhom a štvrtom tehu som pociťovala neskutočnú únavu. Len som polihovala a strááášne sa mi chcelo spať. Že som tehu som nemala ani potuchy ešte...to boli tie úplne prvé príznaky.

marion09
20. apr 2020

Mne stvrdli prsia a začala mi z nich vytekať tekutina,hneď na napadlo že som tehu.

tara42
20. apr 2020

Ja kedze som mala nepravidelny cyklus tak som to zistila az v 6tt a uz 2 tyzdne som bola dost unavena, bolest prs a bolo mi zle

jaskolka
21. apr 2020

Pri prvom som nemala absolútne nijaké, leneskanie menzesu. Bohužiaľ, tehotenstvo sa skončilo MA. Pri druhom som asi tyzden pred tým, ako som našla //, cítila občas závrat, nevoľnosť, tak som asi dva dni pred menzesom skúsila test, ale nič, biely, len jedna /. Ale potom raz ráno pri káve ma z nej naplo. To už som tušila, že predsa len to nebude len tak🙂, potom už neprišla menštruácia a pri 4 dennom meškani už boli //

adelkaa9
21. apr 2020

@miska0948 zacala som to tušiť hned, Mala som bolesti v podbrušku asi 3 dni po ovulácii.Kazdy den ťahanie,myslela som ze mi ide roztrhať maternicu 🙈 este ma presviedčali ze tak skoro to nie je mozne, no a ono bolo... a to sme sa snazili pol roka takze to nebolo na prvy x....potom výtok hustý biely, ine príznaky som nemala ..ziadne vracanie, unavenost a pod...🙂

miska0948
autor
21. apr 2020

@adelkaa9 my sa snažíme už rok a pol 🙄 a zatiaľ nič .. už som to aj ako tak vypustila z hlavy ale tento mesiac sa cítim tiež nejako "inak" .. ale nechcem si nič nahovárať .. ani testy nebudem robiť, počkám už do piatku či príde MS 🙂

adelkaa9
21. apr 2020

@miska0948 ono je najlepsie to vypustit z hlavy..., budem drzat palce 🙂... inak mne pomohla kombinacia inofolic a femigard (myslim ze ale zásluhu mal femigard inofolic som jedla aj pred tym, ale ako som nasadila femigard do mesiaca sa nam podarilo a to som mala nepravidelnú MS..kolko krat 60 dni a viac ale posledny mesiac prisla ako hodinky a vyslo to🙂 )

miska0948
autor
21. apr 2020

@adelkaa9 no ja som skúšala inofolic ale nepomohol, vyšetrenia máme v poriadku, cyklus mám pravidelný každý mesiac, plus mínus 1-2 dní ale to sa schová, ovulaciu viem kedy mám nakoľko moje telo mi to riadne pocítiť čiže je aj ťažké nesustredit sa na to keď viem presne kedy a čo 🙄

miska0948
autor
21. apr 2020

@adelkaa9 ale som na Tom lepšie čo sa tyka psychiky a tak, predtým som robila testy už od 9dpo, merala som bazalku teplotu, strašne som sa sledovala a teraz už nieeee, BT nemeriam, testy nerobím aj keď ovu viem kedy mám

opi14
21. apr 2020

@miska0948 ahoj, aj ja čakám na piatok kým spravím test, príznaky mám asi všetky 😀 ale asi preto, lebo si to veľmi prajem :(

miska0948
autor
21. apr 2020

@opi14 tá ja práve nemám prekvapivo žiadne príznaky :D iba to že ma brutálne bolia prsia ... Ale to ma zvykli stále pred MS bolieť, no ale tento mesiac má ovela oveľa silnejšie bolia ako inokedy 🤷 uvidíme, ja si už nenahovaram nechcem zažiť zase to hrozné sklamanie 🙄 držím nám palce 🙏

helcanw
21. apr 2020

Ja som bola strašne unavená, vždy keď som prišla z prace som si musela ľahnúť a oddýchnuť, myslela som si, že na mňa lezie nejaká choroba. Potom ma dva tyzdne pred MS strašne boleli prsia, ale na to so sa nespoliehala, lebo vždy ma pred menštruáciou boleli. A potom bolesti v podbrušku, čo som tiež pripisovala tomu, že mám dostať menzes. Ten neprišiel, ale vydržala som 12dni neurobit si test aby som nebola sklamana, ak by vyšiel negatívny. Vtedy som už ale bola v 5tt 😊

nikapuggioni
21. apr 2020

Ahojte. Pre snazilky sme vytvorili skupinu snazilky 2020 pridajte sa. Navzájom si tam pomáhame 🙏😡

miska0948
autor
21. apr 2020

@nikapuggioni ja som v tej skupine 🙂

viky_123
14. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať. Robila som si 2 tehotenské testy obidva vyšli negatívne. Menštruácia prišla, ale teraz pred pár dňami ma začali bolieť prsia a chodím častejšie na záchod. Mám si spraviť ešte jeden test alebo nie. Ďakujem za rady

lea162
6. okt 2022

@deti95060810 a môžem sa opýtať či to mohlo súvisieť aj s pohlavím ?

svokrinjazykmonika
6. okt 2022

@miska0948 ani si nepamätám poriadne a to je iba 8 mesiacov dozadu 😅 Myslím že mi meškal menzes, ale veľmi ma to neznepokojovalo lebo to bývalo bežné a bývalo mi každé ráno nevoľno. Ale myslela som si že len kôli tomu, že som doma na marodke a jedávam blbosti. Len tak zo srandy že urobím si posledný test čo som mala doma a tam dve čiarky 🙈 Kto by to bol čakal po deviatich rokoch?

petko81
6. okt 2022

@miska0948 mne povedala vedúca že som iná že isto som už tehotná.
A o tri dni som si urobila test a bola som.

jezibaba111
3. júl 2023

@adelkaa9 ja som tiež mala kombináciu inoflonic a kvapky gynex. Snažili sme sa 3 roky a keď som začala užívať tieto produkty hneď v Tom cykle som otehotnela

hladamematku
3. júl 2023

@miska0948 mne po 3 tyzdnoch chutili mi strasne divne veci

zuzi0911
3. júl 2023

Už od cca 5 dpo som vždy tušila,že niečo je inak...
Nechutilo mi (co ja zožerie aj kona),zmena vône (kks doteraz mi je zle z jednej voňavky),grgala som ako starý pivkar aj po vode ,bolelo ma brutálne podbrusko a večer som malá zimnice ,plus stále som cikala a mala zápchu...test mi ukázal uz 9dpo...