icon

Kedy ste otehotneli po zamlknutom potrate?

26. sep 2025

Baby, najma tie, ktore ste o babatko prisli po 10.tyzdni - trufli ste si zacat sa snazit o babatko aj skor ako po odporucanych 2 cykloch? Dopadlo vsetko v poriadku?🙏 Podarilo sa vam otehotniet po MA? Stale ma po tejto skusenosti prenasleduje velky strach😢

simca115
26. sep 2025

@anonym_autor aj sa zisťoval dôvod MA v takom týždni ?

barka1
26. sep 2025

Samozrejme, trufla a vyšlo to. Namiesto maja som rodila v auguste. Dovod MA nikto neskumal, ale potrat bol prirodzeny, bez kyretu.

stvura
26. sep 2025

@anonym_autor ja som otehotnela po mimomaternicovom ani nie do roka...potom druhe po dvoch rokoch a tretie po roku a pol...absolutne bez problemov (prirodzene porody vsetky), pricinu toho prveho mimomaternicoveho nikto neskumal ale predpokladam ze to bolo z chemikalii, nakolko som v tej dobe pracovala ako nakupca v korejskej spolocnosti (vela zien malo problemy s otehotnenim, potratmi, mimomaternicovymi) - material sa skladoval hockde v hocijakych podmienkach, vo vyrobe skoro ziadne ochranne prostriedky

ivik4
26. sep 2025

Po 3 mesiacoch a opät to nedopadlo dobre v 5 mesiaci som o syna prisla

anonym_43cde1
26. sep 2025

Ja som sa vyčistila sama, čakala som na to mesiac a všetko odišlo. Stalo sa to zaciatkom marca, počkali sme jeden cyklus a počas druhého, teda v máji som otehotnela. Mám zdravú dcérku, 1,5 roka💕

babi2345
26. sep 2025

@anonym_autor MA v októbri, srdce už nebilo. Potrat s tabletkou. Tehotná zase v januári. Február potrat samovoľny. Marec, apríl kopa vyšetrení, všade sme boli s manželom.Našli problém u mňa, dostala som lieky. V máji zase tehotná a mame 24tt. Zatiaľ všetko ok. Ak sa neponáhľate aspoň choďte sa vyšetriť na endokrinológiu, hematológiu a rozsireny hormonálny profil. Len rada, ale vy viete. Veľa šťastia 🤞🤞🤞