Kedy sú najplodnejšie dni?
Baby čo máte cyklus 28 až 30 dňový kedy máte plodné dni lebo mne vždy ukáže slabú čiarku na ovulacnom ďakujem
Ovulacne testy su velmi nespolahlive. Radsej si meraj teplotu.
Ja keď som poctivo testovala tak od 12teho dňa, 2x denne v tie isté časy, tak na 17-18 deň mi vyšla ovulacia a pozitivny test slabo ukázal v deň keď mala prísť ms. (Čiže nie koľajnice ako všetci vravia)
Ale ako to pomôže tebe neviem
@lenuss1992 to ti nikto nepovie, každá žena to má inak. Ak ti neukazujú ovulačné testy a robíš ich aspoň 2x denne počas celého cyklu (môžeš ju mať kedykoľvek a treba to odsledovať počas celého cyklu), tak treba poprosiť lekára, aby ti jeden-dva mesiace robili folikulometriu. Plus treba merať bazálnu teplotu, ktorá potvrdí, že ovulácia naozaj prebieha a nebývajú anovulačné testy.
Je to individuálne. Ja napríklad 10. deň
@pupava36 aký máte cyklus koľko vám trvá menštruácia
Ahojte dievcata.. mam na predaj ovulacne testy ak by ste mali zaujem
https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa...
@lenuss1992 rovnaky ako aj ty ale trva mi 7-8 dni pricom uz posledne dni co mi koncia svoje dni mam uz pocit ze mi prichadza to plodne obdobie lebo uz v tedy pocitujem ze som jak dracica nadrzana.
No malo by naše telo fungovat, tak že menstruacia nastáva 14 dni po ovulácii, to by sme všetky ženy mali mat rovnaké..čo sa ale líši je dĺžka cyklu a keď ty máš 28-30 tak by to u teba malo byt 14-16 den cca, ale každý mesiac na to vplýva veľa faktorov..ale takto nejako by to malo fungovat..ja mám napr kratší cyklus 25 dni cca takze ja mám ovulaciu už skorej ako na 14 den
@pl2y po ovulácii to tiež nemajú všetky ženy rovnaké. Táto fáza trvá 10-16 dní. Jedna žena by to ale mala mať plus mínus rovnaké každý mesiac. To znamená, že ja mám napríklad vždy od ovulácie do menzesu 11 dní.

@lenuss1992 mne nikdy ovulacne testy neukázali pozitivitu,a tehotná som bola 3x. Čiže na testy by som sa až tak nespoliehala, nemusia ukázať a pritom ovulácia prebehne
Podľa iných znakov (hlien, bazalka)ovulácia u mňa bola tak v polovici cyklu,čiže cca 13-14 deň,mám cyklus 28 dňový