Koľko dni po skončení menštruácie ste otehotneli?
Ahojte, koľko dni po skončení menštruácie ste otehotneli? Ja normálne neviem, kedy mám plodne dni -.-
Dakujem
Stiahni si appku Menštruačný kalendár v google play, nastav si tam dĺžku cyklu, dĺžku menštruácie a ona Ti sama označí plodné dni.
ak chces vediet orientacne tak si stiahni nejaku aplikaciu na meranie cyklu a ona ti to vypocita, je to ale skutocne indikacia, nie vsetky zeny ovuluju presne v strede cyklu, ak to chces vediet presnejsie tak si mozes zacat merat bazalnu teplotu alebo pouzivat ovulacne testy a ak to chces vediet uplne uplne presne, tak ti to vie odsledovat gynekolog 🙂
Mna kazdu ovulácia picha v podbrušku, ale ze riadne. Sprevádza to aj výtok 2-3 dni. Takze ja presne viem, kedy mam ovulaciu, aj ked mi to je na nic 😄. Skus sa takto posledovat. S ovu testami nemám skúsenosti, takže s tým ti neporadím.
@taskataska mas zlý deň? 😆
Ak chces vedieť, nerieš kalendár a aplikácie, ale meranie bazalnej teploty (symptotermalna metóda, info na lpp.sk) a prípadne ovulácie testy, ktoré ale len ukazujú že telo sa na ovulaciu pripravuje, nedajú odpoveď, či isto prebehla (či nebol anovulacny cyklus)
Dakujem veľmi ste mi pomohli, kupim tie testy a idem stiahnuť apku 🥰
@taskataska preco sa to nezaobide bez blbych nadavok?
Ved nikto ta nenuti odpovedat
..
@taskataska prečo si hneď drzá? Keď takto agresívne reaguješ na cudzieho človeka tak by si mala hľadať psychiatra. Inak sa nebudeš mat dobre 🤦♀️ Prajem ti všetko dobré 😇
Bazalna teplota, ovulacne testy, hlien, bolesti vo vajecnikoch, pi alchemilkovy čaj od skoncenia menštruacie po 14dc
Stiahni si ovulacny kalendrar - len tak orientacne, neriad sa nim uplne. A precitaj si o tom aky je vytok pocas plodnych dni a sleduj to. Vnimaj svoje telo .. Ja tiez màvam v case ovulacie mikro ms krce .. ktore som si cele roky neuvedomovala, Snazit sa je dobre tak den dva pred ovulaciou. Spermie putuju tak 12h k. Vajicku ktore je plodne 12 az 24h .. a spermie v tebe prezivaju aj 4-5dni. Idealne je milovat sa kazdy druhy den cely cas a neriesit bazalnu teplotu a ovulacne testy. Hlavne si to uzite nie ze z toho urobis pre chlapa job 😂oni to nemaju radi ked su zrazu len na semeno.
@taskataska ked ti to vadi, ze sa to pani pyta, tak ti nikto nekaze aby si na to reagovala, a hlavne nie sposobmi kurvadrat, lebo v tomto pripade si ty ta ktora tu otravuje na konovi svojimi neprimeranymi odpovedami
Ak mas napriklad nepravidelnu menstruaciu, rozhadzany cyklus, skus pomoct ovulke pitim cajiku Alchemilky. Ja ju tu vsade vychvalujem 😀 alchemilka je na upravu ms, pije sa 1-2x denne od prveho dna ms presne dva tyzdne a priblizne v tom case by si mala dostat ovulku, samozrejme nesmies ju pit viac ako tie 2 tyzdne a musis brat do uvahy, ze je to bylinka a nie lieky. Ale mne mozno ona zrovna pomohla k tehu po skoro roku snazenia 😊 drzim ti palce
@taskataska nie každý má pravidelný cyklus a uz vôbec nie ovulaciu. Pre niekoho je také počítanie k ničomu. To by sme sa skor mohli zamyslieť nad tehotebskymi testami, ked tu žena zavesi foto s 2 ciarkamj a opýta sa ci je tehotba, a presný návod na určenie tehotenstva ma nakreslené na krabicke 😅
Ale chápem, každého prekvapí nieco ine 😀
Najlepšia je aplikácia fertilityfriend, ale je v angličtine. Je tu na koníku aj skupina “Grafy bazálnej teploty “
a veľa do nej prispievame a vieme si navzájom poradiť.