icon

Koľko dní pred ovuláciou ste otehotneli?

8. mar 2025

Ahojte, viete mi povedať koľko dní pred ovu sa vám podarilo otehotnieť? Tým samozrejme myslím, že styk ste mali napríklad 5 dní pred ovu (potom už nie) a podarilo sa 😊
Prosím len tie,ktoré ste mali ovuláciu odsledovanú testami/BT
Je možné,že spermie prežijú aj 5-6 dní ?

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

Hovori sa okolo tych 5 dni ze preziju. Asi sa neda presny cas urcit, zalezi od kvality a zivotaschopnosti konkretnych jedincov :D

nevenka
8. mar 2025

Prve a druhe dieta neviem.
A potom, tretie dieta - sex 2 dni pred ovulaciou a stvrte, to presne neviem, lebo som mala covid a este zvysenu teplotu, tak som nemerala cely cyklus, no bola stale v tych nizsich cislach potom, ziadny plodny hlien, ani ta teplota nic, tak som cakala, ze kedy teplota vyskoci, no a vyskocila cez 37 az 25.den cyklu. No a nedalo mi, spravila som si tehotensky test a bol pozitivny, jemna ciarka. Sex bol vecer 10-ty den cyklu. Takze najviac tych 4-5 dni prezili spermie, ked pocitam tie dni. Lebo pri tom tretom dietati som mala pozitivny test 11 dpo, teda 13 dni po sexe. A ta ciarka pri tom stvrtom, na ten 25.den cyklu bola taka slaba len, tak yo bolo take cerstve.

veronikaszabova
8. mar 2025

7 dni

nevenka
8. mar 2025

@veronikaszabova cakala som, ze napises 😅😊

barka1
9. mar 2025

Testy som nikdy nepoužívala, tie predsa ovulaciu len predpovedaju, nie? Ja som mala vždy nezamenitelne ovulace bolesti. U mna to bolo 1,5 dna.

veronikaszabova
9. mar 2025

@nevenka nooo a ta trpezliva spermia ma uz o par dni 2 roky 🤣🤣

zuzanaete
9. mar 2025

5 dni

weronka53
24. nov 2025
@veronikaszabova

7 dni

@veronikaszabova na kolky den potom dpo si mala pozitivny testik?

veronikaszabova
24. nov 2025
@weronka53

@weronka53 10dpo kolajnice. Cize slaba ciarka by uz 8dpo, 9dpo bola

veronikaszabova
24. nov 2025
@weronka53