icon

Koľko ešte trvá, kým stmavnú?

28. mar 2024

Snažiť sa ? :D ci ešte nie? Čítala som ze niekomu za celý čas vôbec neukaze akože rovnakú intenzitu, alebo že by bola silnejsia, že niektorým ženám proste nikdy tak nestmavnu. Nerada by som to prepasla.

Koľko ešte trvá, kým stmavnú?
lisymbia
28. mar 2024

Test je negatívny. Aký si deň cyklu? Máš pravidelnú menštruáciu?

autor
28. mar 2024
lisymbia
28. mar 2024

A dĺžka cyklu?

autor
28. mar 2024

@lisymbia no ved toto...ze stale ina

autor
28. mar 2024

@lisymbia 28 až 32, 33

lisymbia
28. mar 2024

Tak skúšaj každý deň, najlepšie robiť testy poobede medzi 14-19 hodinou

barka1
29. mar 2024

Chce to zahodit testy a milovat sa každý druhý den.

jaskolka
29. mar 2024

Nikdy som ovulacne testy nemala pozitívne, a to mam za sebou 3 x tehotenstvo. Aj keď je fakt, ze testy som nerobila pred každým tehotenstvom 😊Takže za mňa sa na to vykašli, a majte normálne sex, bez testov, ratania a neviem čoho. Naco je toto dobre? Ci akože keď ovulácia nie je, tak styk nebude a keď ovulácia je, tak 4 x denne? Nie je lepšie proste pravidelne milovanie?

jaskolka
29. mar 2024

@barka1 presne tak

autor
29. mar 2024

Mam doma jedného malého čerta a pracujuceho manžela.. tak nie času a priestoru nie je vždy.

medda_beda
30. mar 2024

@jaskolka Keď človek rieši neplodnosť niekoľko rokov a čaká ťa drahá investícia do umelého oplodnenia tak tu ovuláciu je lepšie čo najčastejšie trafiť a popri tom sa milovať len tak hocikedy.
Hlavne ak majú partneri rozhádzaný režim tak každý druhý deň mať na sex chuť nebudeš.

medda_beda
30. mar 2024

Autorka, od kedy testuješ?

bytc20
30. mar 2024

Ja len pre info, mne nikdy v zivote nevysiel ovu test pozitivne 🤷‍♀️ Vzdy som mala max tak tmavu tu prvu palicku jak ty. A ovu som normalne kazdy mesiac mala.