icon

Koľko prežijú spermie v tele ženy s gélom na počatie?

dicinka1
12. júl 2011

Baby,kolko možu prežit spermie v tele ženy?použili sme aj conceive plus..čosi podobne ako preseed gel.. v nedelu večer sme sa ešte tulili a dnes mi vyšiel pozitivny ovu test..

Strana
z2
jahodka11
12. júl 2011

dicinka, pokial sa nemylim, tak 4 dni....ale neviem, ci mam dobre info...ved uvidime,co baby napisu🙂

zuzikkaa
13. júl 2011

@dicinka1 tak tak,,nejake 3-5 dni by to malo byt...zalezi aj v akej je "darca" kondicii 😅 😀 😅 😉

apolenka6
13. júl 2011

@dicinka1 a to existuje gél na počatie dieťaťa?teda na dlhšie prežitie spermií 😕

dicinka1
autor
13. júl 2011

@apolenka6 ano..ja som to objednala zo stranky..otehotnenie.sk

apolenka6
13. júl 2011

OK už som to pozerala dosť zaujímavé 😉 ked mne chodí muž na týždňovky a možno by bolo dobré ho použiť na dlhšie prežitie spermií 😕 Dakujem!

beaticka
14. júl 2011

Ahojte zenicky... tiez som si objednala gel na pocatie a som velmi zvedava ci to pomoze. 😕 tak sa snazime o babatinko a nejako sa to nechce ujat ☹ asi je to tym ,ze som uz 37 rocna ..... neviem ci niektora poznate p. Annu Kopcanovu z Vrboveho,ze ta vie pomoct pri neplodnosti.

lucia1181
14. júl 2011

ahoj,mne doktor hovoril,ze spermie v tele zeny preziju aj 4 dni,pokial maju dobre podmienky,ale,ze oplodnovaciu schopnost stracaju po 48 hodinach.podla mna tieto gely su zbytocne,podla mna to nepomoze.my sme tiez skoro rok nemohli otehotniet a doktor kazal manzelovi jest vitamin E,nooo a hned dalsi cyklus sa nam to podarilo a u kamarata tak isto,snazili sa dlho a nic,ked zacal jest vitamin E,tak sa im to hned podarilo....vyskusajte 🙂

aduskatt
14. júl 2011

@dicinka1 moja, a to je co za gel? este som nepocula take🙂.....su aj nejake recenzie k tomu niekde?

dicinka1
autor
14. júl 2011

@aduskatt ano..daj si otehotnenie.sk a tam si najdeš forum..a tam pišu uživatelia...ale aj asi 3 babam pomohol ten conceive plus..alebo preseed gel sa to tušim vola..kedže clostyl vysušuje ten plodny hlien je fajn ho použivat..je to palka..ale za tu cenu to stoji...

dicinka1
autor
14. júl 2011

@lucia1181 ten gel je fajn..aj niekore baby z konika po nom otehotneli...sprmie v nom lepšie možu plavat..je to aj pre pomalšie spermie..a vit E sa bežne odporuča mužom..no pomože iba tomu mužovi čo ma odchylku od normy.. 😉

dicinka1
autor
14. júl 2011

@beaticka fakt?ale to treba ist asi za nou,však?

beaticka
14. júl 2011

Sice uz mame deticky ,ale este tuzime po malinkom babatinku 🙂 aj som si v menstruacnom kaledari vyratala plodne dni ale nejako to nefunguje ani neviem ci to je presne 😒

slivocka
14. júl 2011

@dicinka1 ked ti vysiel dnes pozitivny ovu test ovu nemusi byt dnes , ale do 36 hodin , takze by som to este dnes urcite poistila. nemyslim si ze do zajtra tam vydrzia 😉

beaticka
14. júl 2011

@dicinka1 ano ,ze vraj sa u nej dlho cakava mam aj adresu na nu ,ale nemam kedy za nou ist ,lebo robim v rakusku a ked som doma,musim zasa ine veci postihat

aduskatt
14. júl 2011

@dicinka1 na plodny hlien je fajn aj ACC long za 4 eury v lekarni🙂))ale dik, urco to pozriem, hlavne to zlozenie ma zaujima.len v robote sa asi nedostanem na tu stranku...........dufam, ze doma vecer na to nezabudnem, btw, co je to "drahe?".teda aspon priblizna cena, ak moozem poprosit

dicinka1
autor
14. júl 2011

@slivocka ovulka bola v utorok tušim..a milovali sme sa ešte v nedelu.. 😉

dicinka1
autor
14. júl 2011

@aduskatt 21 eur aj s poštovnym za tuším 75ml tu je zloženie:Vaginálny lubrikačný gél Conceive Plus pre podporu počatia

Vytvorený pre podporu počatia. Podporuje vyváženosť pH prostredia v tele ženy a priaznivo ovplyvňuje spermie.

Conceive Plus je jediný lubrikačný gél, ktorý obsahuje ióny kalcia a magnézia. Tieto ióny sú prítomné vo všetkých telesných tekutinách a sú rozhodujúce pre životaschopnosť buniek a pre proces oplodnenia.

Aby se spermie lepšie dostali k vajíčku, používajte lubrikačný gél Conceive plus. Gél, ktorý má pozitívny vplyv na spermie, pomáha ich životnosti a väčšej pohyblivosti. Urýchľuje cestu spermií k vajíčku a tým pomáha v oplodnení.

Vytvorený pre podporu počatia.

Conceive Plus je jediný lubrikačný gél, ktorý obsahuje ióny kalcia a magnézia. Tieto ióny sú prítomné vo všetkých telesných tekutinách a sú rozhodujúce pre životaschopnosť buniek a pre proces oplodnenia.

Conceive Plus je vyrobený patentovanou metódou tak, aby vytváral špecifické pH prostredie a optimálne podmienky, potrebné na prežitie a migráciu spermií. Spermie v spojení s Conceive Plus preukazujú výrazne lepšiu životaschopnosť v porovnaní so spermiami pohybujúcimi sa v prostredí ostatných lubrikačných gélov i v prostredí bez použitia lubrikačných gélov.

Conceive Plus bol vyvinutý tak, aby čo najviac podporoval tekutiny nutné k zdarnému oplodneniu a vytváral prostredie "priateľské" pre spermie, ktoré zvyšuje pravdepodobnosť počatia.

Conceive Plus
- Zvyšuje pohyblivosť a životaschopnosť spermií
- Poporuje oplodnenie vajíčka
- Obsahuje ióny kalcia a magnézia
- Má vyvážené pH

Použitie: Kedykoľvek pred alebo počas pohlavného styku, možno používať denne.

Návod na použitie: Naneste primerané množstvo gélu pred alebo počas pohlavného styku. Vhodný pre každodenné použitie.

Zloženie: voda, Hypromellose, Sodium Chloride, metylparabénom, glycerín, Sodium Phosphate, Potassium Chloride, Sodium dihydro Phosphate, Magnesium Chloride, Calcium Chloride.
Conceive Plus a Sasmar sú registrované obchodné značky. Chránené medzinárodnými patentmi.
Vyrobené vo Francúzsku, EÚ. Balenie obsahuje 1 ks tuby, 75 ml.

Upozornenie: Nepoužívajte, ak je ochranná fólia v balení poškodená alebo chýba. Ak by sa objavili príznaky podráždenia, prestaňte používať. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Prečo používať práve Conceive plus, ak chcete otehotnieť?
- Špeciálne vyvinutý pre páry, ktoré sa snažia o otehotnenie
- Zvyšuje pravdepodobnosť počatia.
- Zvyšuje životaschopnosť spermií a ich pohyblivosť
- Gél, ktorý má vyvážené PH, je priateľský k spermiám.
- Jediný lubrikant, ktorý obsahuje ióny vápnika a horčíka. Tieto ióny sú prítomné vo všetkých telesných tekutinách, a sú nevyhnutné pre životaschopnosť spermií a pre zdarný proces oplodnenia.
- Klinicky testovaný a odporúčaný lekármi na celom svete.
- Certifikovaný a bezpečný výrobok. Registrovaný MZ SR

Spermie potrebujú na prežitie vyvážené PH prostredie (podľa výskumov svetovej zdravotníckej organizácie, sú optimálne podmienky pre prežitie spermie a migráciu v hliene krčka maternice, v rozsahu PH 7,0 až 8.5). Pokiaľ nieje zachovaný tento optimálny rozsah, spermie nebudú pracovať optimálne a môžu stratiť schopnosť dostať sa k vajíčku a oplodniť ho. Conceive plus vám pomôže zabezpečiť tieto optimálne podmienky. Na rozdiel od ostatných bežne dostupných vaginálnych gélov a lubrikantov (ktoré nespĺňajú podmienky pre optimálne fungovanie spermií)

maminka142
14. júl 2011

@aduskatt čo je to ACC long?

beaticka
14. júl 2011

toto je adresa na pani ktora lieci neplodnost: Anna Kopacova,Polana 635/20,Vrbove...niektore zeny boli u nej a bol pozitivny vysledok a maju deticky vsetky, ze lieci bylinkami

beaticka
14. júl 2011

@dicinka1 adresa na pani Kopacova Anna ,Polana 635/20,Vrbove....

aduskatt
14. júl 2011

@maminka142 acetylcystein
@dicinka1 vdaka, vycerpavajuce🙂))

maminka142
14. júl 2011

@aduskatt a to je načo? To si mam pytať acetylcystein?

aduskatt
14. júl 2011

@maminka142 pytaj si ACC long.on vseobecne zrieduje všetky hlieny v tele, vrátane cervikálneho........on je prioritne urceny na upchaty nos, xixi....ale pomaha chlapom zriedit ejakulat, ak je moc husty a rovnako aj zenam riedi hlien, teda je priepustnejsi🙂

maminka142
14. júl 2011

@aduskatt ahaaa, už chapem 🙂

aduskatt
14. júl 2011

@maminka142 supeeeeeeeeeeeer🙂)pripadne vraj je okrem toho celkom fajn aj grepovy dzusik popijat, ale to nemam oskusane

maminka142
14. júl 2011

@aduskatt ok, tak budem popíjať, aj grepovy džusik 🙂 A drahemu nasadím vitamín E, tak snad to pomôže 😉

aduskatt
14. júl 2011

@maminka142 aj selen mu daj🙂)

dicinka1
autor
14. júl 2011

najlepšie je SELEZIN ACE..A používali sme aj Permen...ale ten už nevyrabaju.. ☹

aduskatt
14. júl 2011

@aduskatt ten selezin je fajn tiez🙂) a k tomu L-karnitin🙂same dobrotky pre chlapov🙂

aduskatt
14. júl 2011

@maminka142 ten selezin je fajn tiez🙂) a k tomu L-karnitin🙂same dobrotky pre chlapov🙂

Strana
z2