Koľko sa už snažíte o bábätko a aké vitamíny užívate?
Baby koľko sa už snažíte o bábätko a aké vitamíny užívate ?
@lenuss1992 ahoj, my sme sa snažili skoro 2 roky a podarilo sa, keď som nasadila vitamíny vlasimo a Q10.
Ahoj, zatiaľ 13 mesiacov, užívala som asi všetko možné, femibion, alchemilku, gynex, Lejdy Vita… momentálne neužívam nic
O prvého syna rok a o druhé tiež rok (medzitým jeden potrat) vitamíny som nebrala žiadne. Max pár krát som brala femibion pre plánované tehotenstvo ale nevidela som v tom zmysel.
@lenuss1992 v júli to bude 6 rokov , 2 krát umelé, štyri vklady a nič ...máme všetky možné vyšetrenia urobené aké existujú , sme úplne zdraví, len to proste nejde ...a vitamíny ? Všetkými sme si už prešli, aj z čínskej medicíny ... Dali už tisíce do toho a stále nič ....práve sme po štvrtok neúspešnom vklade a už to nechávame tak ...
@anika378 my sa snažíme už o štvrté vyše roka a už nejdem sledovať ani ovulacje testy aj z vitamínmi som skončila mám tam ešte gynex tie douzivam keď to príde tak to príde len vždy to sklamanie keď príde mrcha
@hanicka1995 ďakujem ja som tiež pozerala na to Vera plodnosť a tehotenstvo ale asik to tiež nepomôže
@anika378 my sa snažíme už o štvrté vyše roka a už nejdem sledovať ani ovulacje testy aj z vitamínmi som skončila mám tam ešte gynex tie douzivam keď to príde tak to príde len vždy to sklamanie keď príde mrcha
@lenuss1992 my tiež tak ...práve prišla menštruácia , vyčistim sa po neúspešnom vklade a začíname konečne žiť s manželom...lebo toto bolo len prežívanie a čakanie...a sklamanie a zase dookola ...a už mám dosť všetkých vitamínov , injekcií , hormónov...
@lenuss1992 a merias si bazalnu teplotu?
@lenuss1992 moja zbierka po posledných dvoch vkladoch
@anika378 presne súhlasím s vami ale aj tak budem sklamaná keď príde ms
@anika378 to ste boli umelo dva razy a ja že sa to podarí na prvý raz a to nemôžete mať bábo kvôli zdravotným problémom prepáčte že sa pýtam
@lenuss1992 prvé umelé dva vklady, druhé umele dva vklady . Mám za sebou priechodnosť vajickovodov, hysteroskopiu, test či som alergická na spermie manželove , reproimunologiu, syndróm lepivych doštičiek, endokrinologiu a nikde nám nič nezistili,, sme zdraví a napriek tomu nemáme dieťa...
@anika378
@lenuss1992
Pripnem sa k vám
My sa tiež snažíme 2 roky
Z toho 2 krát potrat...vitamíny som prestala brat aj manžel nebaví nás to
Poslali nás na ivf a to som odmietla, somariny pchať do seba nebudem
Ešte v apríli ideme k urológovi do Púchova uvidíme ako pochodime tam
A keď to nepôjde tak kašleme nato
Keď to nejde tak to nejde, úplne som to vypustila z hlavy, ani na sex nemám chuť ako na začiatku, už má prestalo všetko baviť okolo toho
@natalia1680 ja to mám tak podobne
@natalia1680 k tomu sexu..ja som natom tak isto...a ešte keď ti niekto povie, že musíte mať o 5 ráno sex, lebo potrebujú nejaký test urobiť potom...po tých dvoch rokoch po klinikách , umelých sa cítime ako takí pokusni králici niekde v laboratóriu..však ste zdraví tak vyskúšame toto a keď to nevyjde tak zase dáme ďalšie hormóny a vyskúšame toto...moje telo je tak zdevastované tými hormónmi už, že som rada, že sme sa teraz rozhodli, že končíme už s tým ....však my sa už nevieme ani milovať ...je to hrozne čo z nás urobili ...
@anika378 presne tak
Neskutočné množstvo injekcií si mala
Ja by som to nedala
Aj keď mi to je ľúto že nemáme druhé, ale ja už siliť nič nebudem
Nechám to tak, keď to príde príde, keď nie tak nie
@anika378 to ste si pichali muskularky? 🫣 ja som bola v to. Že len do brucha :D
@kristinkaris všetky injekcie sa pichali len do brucha, aj muskularky

Ahoj, nam to trvalo 9 mesiacov. Vitaminy som uzivala od Verra - plodnost&tehotenstvo, moj manzel bral od nich nejaky booster plodnosti. Taktiez som brala Inofolic a manzel brag folandrol. Merala som si bazalnu teplotu, takze presne viem ktory den sa nam zadarilo.
zlom a pravidelna ovu nastala az ked som zmenit stravu, bohatu na bielkoviny, a ked som zacala spavat 8-10h v uplnej tme, pohyb, menej kavy-viac caju, klud, hormonalna joga z youtube. Drzim palce ! 🙂