Kombinácia Metformínu a Letrozolu
Ahojte. S partnerom sa snažíme o bábätko vyše roka. Rozhodli sme sa o návštevu centra. Ja mám silne pcos a partner má spermie v norme. Dr mi predpísal metformin a letrozol a odporučil vitamíny. Ovulaciu nemavam vôbec a ani menzes bez progesteronu tiež. Na vaječníkoch mám veľa maličkých folikulov. Pomohla vám takáto kombinácia? Metformin a letrozol?
Metformin je liek na cukrovku alebo sa mýlim? Ja sa len informujem ako pomáha pri neplodnosti ? Ja som brala len letrozol preto sa pýtam možno pri druhom by som inne niečo skúsila ďakujem
@tess123 pomaha pri pcos
Takisto mám pcos a anovulačné cykly, užívala som metformin+inositol ( to si vieš aj sama dokúpit) a letrozol, ale bola to pre mňa strata času, vyšlo hneď prvé ivf
@tess123 pomaha pri pcos
@babushkaem to som nevedela ,tak to neni môj problém ja nemám pcos
Takisto mám pcos a anovulačné cykly, užívala som metformin+inositol ( to si vieš aj sama dokúpit) a letrozol, ale bola to pre mňa strata času, vyšlo hneď prvé ivf
@lyinda a na ovulaciu ti to pomohlo? Práveže tiež nad tým rozmýšľam že či to nebude strata času, alebo aj peňazí ak teda by bola ovulacia a išla by som na iui ak aj viac krát a nemuselo by to vyjsť tak tiež jeden zákrok stojí 250€. No skôr som sa pýtala že či táto kombinácia pomohla na ovulaciu.
Pomohla mi len jeden krát som len na letrozol zareagovala a skúsila som iui, potom dalsie razy už ziadny folikul nenarástol akoby mal
Áno ja keď som užívala len samotny metformin tak som dostavala normálne menštruáciu aj čas ovulácie som citila
Mne metformin pomohol ,ale asi tak o 3mesiace som otehotnela nie hneď.
Áno ja keď som užívala len samotny metformin tak som dostavala normálne menštruáciu aj čas ovulácie som citila
@nurse0 a bez metmorfinu si nemavala menzes ani ovulaciu?
Nie
Nie
@nurse0 aha. No ja som na tom rovnako. Menzes bez liekov vôbec a ovulacia tak isto. Teraz beriem metformin par dni a po menzese aj letrozol budem
Ahoj, mne pomohol letrozol a nasledne vpichnutie ovitrelu aby sa uvolnilo vajicko🙂 Neviem co beries na pravidelny cyklus, ale duphaston radim vymenit za vaginalny utrogestan...
Ahoj, mne pomohol letrozol a nasledne vpichnutie ovitrelu aby sa uvolnilo vajicko🙂 Neviem co beries na pravidelny cyklus, ale duphaston radim vymenit za vaginalny utrogestan...
@rubi007 dakedy som bravala duphaston ale pri zmene dr tak ona mi zmenila utrogestan ale 100vku.. menzes bez urrogestanu nemám vôbec, ovulaciu tak isto.. ani neviem či mi letrozol pomôže a nakopne vaječníky na ovulaciu
Ja som tiez nemala menzes vobec a ani ovulaciu a vsetko vyslo hned 😉 Ak chces napis mi sukromnu spravu 🙂
Mne metformin pomohol ,ale asi tak o 3mesiace som otehotnela nie hneď.
@milka41 a mala si len metformin?
Ano
Ahojte, ak by ste mali niektora na predaj metformin rada kupim❤️dakujem
Ahojte, ak by ste mali niektora na predaj metformin rada kupim❤️dakujem
@klara2023 predaj liekov na predpis je zakázaný a nelegálny

Metformin je liek na cukrovku alebo sa mýlim? Ja sa len informujem ako pomáha pri neplodnosti ? Ja som brala len letrozol preto sa pýtam možno pri druhom by som inne niečo skúsila ďakujem