icon

Konečne sa podarilo ?

abcdefgahc
7. nov 2019

Zdravim milé žienky 🙂 potrebujem poradiť. Nedeľu ráno som po toalete zbadala na vreckovke úplne slabý ružový výtok , myslela som si , že som už dostala krámy. Menštruačný kalendár mi ukazoval tri dni do menštruácie . Dala som si teda vložku no bola čistá a od v tedy som nemala ani výtok ani nič iné . Kalendár mi už ukazuje 2 dní meškanie . Bolesti v podbrušku mám ale len sem tam a sú slabučke. Zvyčajne som mala počas svojich dní neskutočne bolesti . Neviem či si nerobím zbytočné nádeje a zase budeme len sklamaný . Čo si o tom myslíte ?

veronikaszabova
7. nov 2019

@abcdefgahc ved si sprav test

lenka2710
7. nov 2019

@abcdefgahc presne, urob si test a sama uvidis, ako my môžeme vedieť či áno alebo nie 😉

butterfly333
7. nov 2019

Sprav test a uvidíš

cajchana
7. nov 2019

@abcdefgahc mozes aj nemusis byt tehotna, je to len hadanie, kym sa neotestujes nikto nevie, moze to byt meskanie kvoli niecomu a ms pride, ved zalezi aj na inych okolnostiach

jahodka11
7. nov 2019

U mna to bolo tak isto a bola som tehotna,tak si urob test,drzim palce

nini1010
7. nov 2019

Toto su otazky 🤦‍♀️

abcdefgahc
autor
7. nov 2019

Test si nechcem robiť kvôli tomu , že vždy keď je tam jedna palička mám depku aj týždeň je mi hrozne keď čakám na tú druhú a ona nepride. Bojím sa urobiť si test 😔

abcdefgahc
autor
7. nov 2019

@jahodka11 ďakujem 😍

lilianocka2016
7. nov 2019

Boze newiete na 100% a us pisete konecne sa zadarilo ja ked som bola tehotna a son meskala a spravila som si test a bol pozitivny tak any vtedy som sa netesila len ked us doktor powedal ze vsetko je v poriadku a som pocula od neho ze som tehotna

abcdefgahc
autor
7. nov 2019

@lilianocka2016 nemusíš byť hneď drzá

butterfly333
7. nov 2019

@abcdefgahc prečo sa bojíš? Ako dlho sa snažíte? My to sklamanie máme už dva roky. Tak sa neboj ak by bola len / tak nebuď sklamaná určite sa to raz podarí.

fokuska
7. nov 2019

@abcdefgahc Ak sa bojis klamania a nechces si robit test vopred, tak ok. Ale potom by bolo dobre prestat sa sledovat a spekulovat ci sa kvoli takemu alebo onomu priznaku podarilo.
Ak chces spekulovat, to si uz rovno mozes robit aj testy.

Takto skoro su priznaky tehotenstva a prichadzajucej menstruacie rovnake ;)

Pockaj ci pride, ak nie - vtedy zacni spekulovat, ze sa asi podarilo.

veronikaszabova
7. nov 2019

@abcdefgahc na zaklade tvojich starych diskusii - netlac tak na to. Si mlada, uzivaj ai milovanie s priatelom. A neber to ako "robenie deti".

klaudiaden
7. nov 2019

ťažko, ak si proste nechceš robiť test, no keď sa to tak vezme, ako nič iného ti aj tak potom neostane a budeš si ho musieť spraviť. No si mladunká a máš na to čas

jallka11
7. nov 2019

sprav si ten test. viem, že to musí byť veľmi ťažké keď je nakoniec negatívny ale inú možnosť proste nemáš 🙂

abcdefgahc
autor
7. nov 2019

Ďakujem všetkým 🙂 vážim si vaše názory . Počkáme ešte niekoľko dní a keď nepríde tak ten test urobíme 🙂

katarinka89
7. nov 2019

@abcdefgahc tak buď v neistote