icon

Kontrola ovulácie u gynekológa

21. aug 2025

Ahojte, bola ste niektorá u svojho gynekológa si skontrolovať či ovulácia naozaj prebehla? Nemyslím vrámci folikulometrie, ale chcela by som sa uistiť či prebehla keďže úplny peak na LH teste som nezaznamenala. K môjmu doktorovi sa netreba objednávať, stačí si sadnúť a čakať, len neviem či by mi vôbec niečo také pozrel mimo preventívnej alebo iného problému. Prípadne ak ste boli či sa za to platilo. Ide o to, že v luteálnej fáze chcem začat brať pyridoxín na zvýsenie progesterónu a celkovo jej predĺženie. Ďakujem za odpovede

Kontrola ovulácie u gynekológa
sajmonka_1216
21. aug 2025

áno, ja som chodila každý mesiac asi posledný polrok.. ale vždy som platila 25€, hoci mi dr. kázala prísť, ale aj tak to bolo akoby na moju žiadosť a poisťovňa by jej to nepreplatila

emmi101
22. aug 2025

Ano, ja som toto riesila aj so svojim gynekologom, chodim k Millymu v BA. (folikuly, lutealna faza), vsetko bolo sledovane, cize za mna super aj co sa tohto, aj pristupu tyka. 👍

babi2345
23. aug 2025

@anonym_autor ja som mala pozitívny ovulacny test v sobotu a v utorok som išla ku gyn nech mi pozre, ci folikula je prasknuta a ukázal cez sono, ze je prasknuta a ovulka prebehla... A máme 19 tt. A neplatila som nič.