Kto čaká?
0dpo (deň ovu). Už by som testovala i dnes 😂
Nechcem uraziť, chápem že túžba po dieťati vie byť velká ale toto príde už cez čiaru 🙈
Samotné testovanie pred meškajúcou ms mi príde nezmyselné
Nepisala si uz vcera?
Ja chapem, ze ta tuzba je velka, ale stres ti nepomoze. Daj veciam volny priebeh a pockaj az kym bude meskat. Lovenie duchov ti na pohode neprida
Počkajte, neviem nájsť kde som sa pýtala na názor 🙂
Normálne čakám kým budem aspoň 10dpo a zatiaľ som napísala, či tu mám "spolu čakateľky". Radšej sa venujte svojim deťom ak už máte 🙂
@mb2021 som rada ak toto nechápeš. Šťastný človek 🙂
@mb2021 tak keď čítam tie diskusie tu na mk tak si prídem divná niekedy 😁
Ja mam zásadu že pokial bude meškať viac ako 6dní až vtedy robím test..
Ano keď mešká 2deň už mám myšlienky ohladom toho ale držím sa vždy a netestujem
Z tohto dôvodu ani doma nedržím tehotenske testy, zbytočné pokušenie 😁😁
Reálne som chcela založiť diskusiu pre ženy, ktoré akurát (ne) čakajú MS. Či sú si iste ovulaciou, kedy plánujú testovať, po týždni poslať test či tam vidíme niečo atď. Aby sme vás neobťažovali 10 témami za deň typu "vidíte tam niečo?" "môžem už testovať?" a spol. Ale asi je to cez čiaru😃
Neviem, či si aj v skupinách snažiliek, ale tam nájdeš viac pochopenia. Úplne Ti rozumiem, toto iste som prežívala. Ale tam nás bolo viac, každá baba tam ma pochopenie a vie povzbudiť. A mnohé čakajú spolu s Tebou na ten istý dátum. Držím palce, nech sa podarí ❤️
@mb2021 nikto nechce testovať druhý deň po, rada by som tu mala ženy s ktorými budeme spoločne čakať. Ale namiesto toho mám tu vás 😃 úžas
@nika23t jeej to som nevedela, kebyže viem ani nepíšem. Tu človek sa nedočká pochopenia🙂 tak sa idem pridať. Ďakujem ❤️
@mb2021 😁😁 raz som tak testovala že meškala 2 dni a ja som mala doma jeden test, jasne že bol negativny ale tak som ho obzerala že dobre že som mikroskop si nekupila kvoli tomu 🤣🤣🤣
A ešte v ten večer došla ms ..
Tak odvtedy som si povedala dosť, že nekupim domov "do zasoby" testy aby ma to zbytočne draždilo provokovalo a pokial nebude tak poriadne meškať čo som si ja stanovila tych 6dni tak nespravím ten test 😁
A potom čítam tu.. som 10dni dpo vidite niečo?
Ja chapem naozaj že niekto po tom babatku tuži velmi a keď sa nedarí dlhšie tak ta tužba je o to silnejšia ale tak všetko s rozumom nie?
@nika_val v živote som test ani nekupovala...
jeden kúpil mm pri tretom tehu...aj to sme nevedeli čo máme robiť... nakoniec sa tam ukázali 2 čiarky, a tak sme ho hodili do koša že to je asi nejaká blbosť... nebola.