Kto užíva koreň maca?
Poraďte, ktorú beriete vy.
Len nie v prášku 😀
Mala som este davno tablety, take kapsule.Nedobrala som to a ani to nejak extra nepomohlo.Prestala som brat lebo sa z toho vraj pribera
@tenerifka ja som brala ako prášok aj manžel, a nemám pocit že ma podobne účinky ako káva, ja kávu môžem len do 16.00 ináč už nespím... A maku si kľudne dám aj o večer, nič mi to nerobí.. Myslela som konkrétnu značku akú kto berie. Mne prášok nevadí len manželovi tabletky radšej lebo prášok mu smrdí 😀
@eleanor13 neviem niekto tvrdí že pomáha niekto že nie, známa brala s manželom prášok dva mesiace a vyšlo to... Tak neviem.
Priberanie mi nevadí mam 47 kg rada by som pribrala 😀
Tak potom nieje co riesit😀
aha, to akoze na otehotnenie? Ja to jem, lebo by to malo mat nejake pozitivne ucinky na spalovanie tukov😂, otehotniet sa uz nechystam😎
@tenerifka tak jedna tvrdí že sa z toho priberá a vy že ma pozitívne účinky na spaľovanie tukov 😀🤦♀️ja už neviem 😀
ani ja veru netusim, ale na mña to fakt ucinkuje ako kava, normalne citim, ako sa mi zvysuje tlak a dodava energiu
Môj kolega to bral na chudnutie, tiež sa mi nezdá že by sa z toho priberalo.
@efka1710 á pomohlo?? 😀
Je rozdiel maca a matcha
Niečo určite, ked som ostala tehotna po potrate 4mesiace.na skodu to nieje su to vitaminy
@timka1234 píšem maca tak o ňu sa pýtam

A ako.inak sa to je okrem prasku? Ved je to mlety koreñ, davam si cajovu lyzicku denne do jogurtu. Ale treba ju jest doobeda, ma podobne ucinky ako kava