icon

Ktoré vitamíny a testy pri plánovaní tehotenstva?

iva7474
26. apr 2025

Ahojte baby, s manželom plánujeme bábätko. Chcela by som sa vás v prvom rade opýtať na vitamíny, ktoré sú podľa vás v tejto fáze najlepšie. Už asi mesiac beriem kys. listovú, čítala som, že je to fajn ešte pred samotným snažením sa. Kamarátka mi poradila gynex kvapky, ale tie sú skôr na také nakopnutie ovulácie a upravenie cyklu, s týmto ja problém nemám, takže tie by som skúsila možno keď tak neskôr ☺️ skôr mi ide o to, aby som moje telo správne pripravila na ten proces a potom aj celé tehotenstvo 😊
A ešte sa chcem spýtať, ktoré testy sú podľa vás najspolahlivejšie? Mám v pláne si kúpiť pár do zásoby, tak nech netápam. Čo hovoríte na tie clearblue ??

13uzivatelka11
26. apr 2025

Testy si určite nemusíš kupovať do zásoby, mne stačil jeden 🤷‍♀️ a myslím si že keď nemáš problemy tak ani žiadne špeciálne vitamíny ti netreba .

zanzilady
26. apr 2025

Ja odporucam plastový test z lekárne plus. Krásne ukazujú, nerobia falošne čiarky. Clearblue mi už falošnú čiarku ukazal 2x 🙂 držím palce

luckabambulka
26. apr 2025

@iva7474 Ja som pouzivala rozne bezne dostupne z lekarni, ale nakoniec som na odporucania tuto z MK kupila Easy@Home z nemeckeho Amazonu a tie su uplne jednoznacne najlepsie. Clovek nemusi doslova skulit 😀 aby nasiel ciarky, su rychle a spolahlive. V baleni, ktore mam ja su ovulacne a aj tehotenske testy. Ale pozerala som, ze maju rozne varianty a da sa kupit aj na svk a cz weboch. A hlavne, je k tomu aj skvela free appka, do ktorej si fotite vysledky testov, zadate MS, pohlavny styk atd. Velmi pekne to vyhodnoti, v ktorej faze ste a nasledne aj predpoveda dalsiu ovu. No a po pozitivnom tehu teste sa prepne appka do modu tehotenskeho a poskytuje info. Za mna super, ale ano postacite si aj s tymi uplne obycajnymi. Zalezi, ake mate naroky a ocakavania.
Drzim palce!

iva7474
autor
26. apr 2025
@zanzilady

Ja odporucam plastový test z lekárne plus. Krásne ukazujú, nerobia falošne čiarky. Clearblue mi už falošnú čiarku ukazal 2x 🙂 držím palce

@zanzilady ďakujem 😊

iva7474
autor
26. apr 2025
@luckabambulka

@iva7474 Ja som pouzivala rozne bezne dostupne z lekarni, ale nakoniec som na odporucania tuto z MK kupila Easy@Home z nemeckeho Amazonu a tie su uplne jednoznacne najlepsie. Clovek nemusi doslova skulit 😀 aby nasiel ciarky, su rychle a spolahlive. V baleni, ktore mam ja su ovulacne a aj tehotenske testy. Ale pozerala som, ze maju rozne varianty a da sa kupit aj na svk a cz weboch. A hlavne, je k tomu aj skvela free appka, do ktorej si fotite vysledky testov, zadate MS, pohlavny styk atd. Velmi pekne to vyhodnoti, v ktorej faze ste a nasledne aj predpoveda dalsiu ovu. No a po pozitivnom tehu teste sa prepne appka do modu tehotenskeho a poskytuje info. Za mna super, ale ano postacite si aj s tymi uplne obycajnymi. Zalezi, ake mate naroky a ocakavania.
Drzim palce!

@luckabambulka ďakujeeem 😊 mne ide len o to, aby mi to neukazovalo falošné čiarky, aby som nebola zbytočne sklamaná 😊