icon

Laparoskopia priechodnosť vajíčkovodov -pomohlo vám to v snažení?

iwuskapoh
10. sep 2019

Ahojte baby dneska som bola na Lsk zákrok priechodnosť vaječníkov,a zistili že mám priechodné
obe a chcem sa opýtať či to niekomu pomohlo otehotnieť ? Lebo sa snažíme už 2 roki a nedarí sa nám

lena44
10. sep 2019

@iwuskapoh ahoj ja som tiež bola na laparoakopii kde mi našli pcso a teraz chodím do centrá

lena44
Autor odpoveď zmazal
danka1608
10. sep 2019

@iwuskapoh ahoj. Ja som bola pred cca 4 rokmi. Tiež sa nedarilo otehotnieť. Po zákroku mi povedali, že všetko bolo priechodné. Ale zrejme pomohlo, lebo ďalší mesiac som otehotnela 🙂 snažili sme sa tiež skoro 2 roky 🙂

zuzankkaa1
10. sep 2019

Ahoj,ja som bola tiez na tej diagnostickej laparoskopii,tiez pozerali priechodnost,bolo vsetko ok,3m po nej som otehotnela. A pocula som uz vela pribehov ze po nej sa to podarilo...drzim palce

titla
11. sep 2019

Mne tento zakrok robili minuly rok v septembri, oba vajcovody som mala priechodne. V oktobri som po viac ako roku snazenia otehotnela. Podla mojho lekara som zdaleka nebola jeho prva pacientka, co takto otehotnela.

iwuskapoh
autor
11. sep 2019

Ďakujem pekne za pozitívne komentare 🙂 som rada že to už mám za sebou a som šťastná že čítam samé pozitívne koment... ďakujem

iwuskapoh
autor
24. okt 2019

@zuzankkaa1 ďakujem ja si verím 🙂