icon

Liečba Clostylom: Prečo sú testy stále negatívne?

marika987
Dnes o 14:12

Ahojte čo si myslíte vy o tom...
Liečba clostylom odsledovaná ovulácia na gynde presne kedy sme mali mať sex všetko prebehlo ako málo od ovulácie na 6 deň ma začali bolieť prsia bolia stále viac ale testy sú čisté dnes som 16 dpo ms meška 1 deň ale testy nič tak ja už neviem 😔

anonym_496629
Dnes o 14:21

clostyl nerovna sa tehotenstvo... stimuluje iba ovulaciu... a samotna ovulacia a styk sa zial tiez nerovna tehotenstvo... nezufaj

marika987
autor
Dnes o 14:22
@anonym_496629

clostyl nerovna sa tehotenstvo... stimuluje iba ovulaciu... a samotna ovulacia a styk sa zial tiez nerovna tehotenstvo... nezufaj

@anonym_496629 Pri prvom dieťati sa nám to sním podarilo na prvý krát preto teraz nechápem čo sa deje

terry658
Dnes o 14:23

@marika987 pri používaní hormónov môže telo reagovať precitlivelo na PMS.
Ja som po clostyle mala brucho aki v deviatom mesiaci a neskutočné kŕče. Tehotná som ale nebola.

anonym_496629
Dnes o 14:23
@marika987

@anonym_496629 Pri prvom dieťati sa nám to sním podarilo na prvý krát preto teraz nechápem čo sa deje

@marika987 prve tehotenstvo s clostylom uspesne, nerovna sa druhe tehotenstvo rovnake... spermiogram mate vysetreny?

stellarstar
Dnes o 14:59

Kto ti garantuje tehotenstvo s clostylom? Ak prvé vyšlo s neznamená že aj druhé bude automaticky s