icon

Liečiteľ Michal Budzak z Kalnišťa. Máte skúsenosť?

zuz178
12. feb 2010

Mame niektora s nim skusenosti, vraj vie pomoct aj ked je uz vsetko stratene. Mate niektore s nim skusenosti alebo je to len jedna baba povedala 🙂

Strana
z2
lana28
12. feb 2010

Ahoj, aj ja by som chcela vediet, ake skusenosti s nim mate, som totiz z vychodu..... 😉

zuz178
autor
12. feb 2010

Ja mam kamosku ktora otehotnela po tom co ho navstivila a to ani ona ani jej manzel mali zle vysledky. A ona to mala tiez vraj od kamosky ktora u neho bola a ta to tiez ... 🙂 chcela by som vediet ci ma naozaj take schonosti vidiet do vnutra cloveka, "uvolnit" co je zablokovane a tak odstranit pricinu napr. neplodnosti nech je akakolvek. 😉

zuz178
autor
14. feb 2010

vychodniarky........ to o nom fakt nikto ani len nepocul ?......

bambi9__2
14. feb 2010

podla mna niekomu moze pomoct, tiez verim na tieto veci..... ale urcite nie vsetkym beznadejnym pripadom, ved to by potom nikto nechodil na umele oplodnenia, neadoptoval a pod. 😒

zuz178
autor
14. feb 2010

mas pravdu bambi, ale su ludia, ktori jednoducho niektore veci riesia zasadne "chirurgicky" a vobec neveria na silu vitaminov, byliniek, a casto ani nevedia ze niekto taky byva len par km od neho 🙂
a tiez su ludia, ktori taku pomoc vyhladaju ale nepovedia to nikomu aby neboli svojmu okoliu na posmech ... 🙂
Sama poznam zopar takzch, viem ze skusali aj ine veci ako chemiu a skalpel ale nechcu nic povedat.... no mozno prave preto, ze to nefungovalo, alebo sa hanbia priznat farbu 🙂 , nevien

marcela27
16. feb 2010

dobre ranko dievcata....,
cislo na neho je 0905 439 569...., tiez som o nom uz pocula ajednej kamoske naozaj pomohol......,

marrad
16. feb 2010

Ja som u neho bola pred cca 2 - 3 rokmi ale zatials om neotehotnela....
mala som divny pocit z neho..... stlacal mi brucho az stak silou az mi to bolo neprijemne.....
povedal mi ze to mame robit cez mrchu a vtedy sa podari.... zatial sa nepodarilo ☹

marrad
16. feb 2010

zuz178

ja som bola u viacerych liecitelov a nehanbym a to priznat....
no zatial mi bohuzial ziaden nepomohol...

ALe urcite ste o nom poculi, ved u neho bola nejak mlada zena ktora bola na neviem co vazne chora
a u neho zomrela ved bolo to medializovane v vo viacerych televiziach..
no ze vraj on nebol na vine,,,,

marrad
16. feb 2010

oprava nehanbim ... 😉

marcela27
16. feb 2010

ahoj a nehovoril ti aby si este niekdy prisla???

marrad
16. feb 2010

vies co nepamatas si nato, zeby to vravel

marcela27
16. feb 2010

tak to ste mali poriadne daleko k nemu....., myslim, ze ta moja kamoska u neho bola uz viackrat..., a ma krasne dievcatko 🙂))

marrad
16. feb 2010

no ved preto sme asi viackrat nesli

marcela27
16. feb 2010

a neskusala si nahodou pani anku z Vrboveho???

marrad
16. feb 2010

ano bola som u nej
ale len nedavno, tak zatial uspechy sa nedostavili....
Bola som este u jedneho liecitela v Secovciach a este u jednej kdesy pri Michalovciach.....

marrad
16. feb 2010

Teraz to riesim cez CAR
a cerstvo mame vypocet od Mudr. Jonasa tak aj tym sa snazime riadit.....
tolko toho skusame az mi je z toho smiesno....

marcela27
16. feb 2010

tak o tych dalsich dvoch liecietloch som nepocula

marrad
16. feb 2010

ja sa uz ani nepamatam ako sa volali....

alenk
16. feb 2010

myslim ze to nie je ten, u ktoreho zomrela ta zena. mam taky pocit ze tamten bol z okruhleho alebo tam nejak, smerom na svidnik.
inak ja pochadzam z giraltoviec, ale tiez som o nom nepocula. dam mojej mame za ulohu pozistovat.

alenk
17. feb 2010

tak som nic nezistila, mamina o nom nepocula.

marcela27
17. feb 2010

ahoj alenk,
vies on vraj byva v Kalnisti a je baca

anonym950
18. feb 2010

ahojte ja pana budzaka poznam velmi mi pomohol a odporučam vam ho 🙂

marcela27
22. feb 2010

ahoj anonym,
pomohol ti s otehotnenim???

marrad
22. feb 2010

alenk
je to ten to som si 100 percent ista
davali ho vtedz v spravach a ja som bola len asi mesiac predtym u neho tak som si dobre pamatala....

marcela27
26. feb 2010

ahojte dievacata,,,,,.
nejako to tu viazne....

nestranna
29. feb 2012

Ahojte.. poviem vam co som osobne videla. To je dedo co sa kupuje, a chodi aj na sudy, do pojednavacich miestnosti ako verejnost.. Lenze omyl..Jedna zo stran ho ma zaplateneho, a on tam caruje, aby vplyval na rozhodnutie....Robi sa na veriaceho, ale robi to co mu objednaju a zaplatia... Bol u mojej kamosky doma, a sam rozpraval ako on vplyva na sudcu a robi zle protistrane.Ze vraj pravnik takmer odpadol a potom vracal , kym nevyhladal pomoc...Ten Budzak vie carovat, ale moc ho nezaujima v akej veci, kludne urobi aj zle, ked mu zaplatia. Sam rozpraval ze chodi aj do Blavy, aj do Trnavy.... Jednej znamej doma nacaroval podla objednavky jej byvaleho ze nevedela vyse roka sa dat dohromady, musela cistit po nom..a sa dozvedela ze Budzaka objednal jej byvaly v zlom.

stranny
31. mar 2012

@nestranna nie si Ty ta z udolnej?? O tvojom ZLE sa hovori i na ukrajine a aj v turecku. Je stastie ked clovek vie a moze pomoct trpiacemu, ale Ty to asi nikdy nepochopis. Nech Ti odpusti ten, kto odpustit moze!

nestranna
31. mar 2012

nestranna @stranny, nie si ty ten trpiaci z krupiny ???))) Tebe uz nepomoze ani svatena voda, kde uz Budzak...Chudak baca, musi klamat tym co chcu to klamstvo od neho pocuvat, a ked uz ma zaplatene, tak mu biznis prekvita. A trpiaci hlupaci sa tesia jeho klamstvam.Chudobni duchom, vase je Kralovstvo nebeske!!! 😉

nestranna
1. apr 2012

a Vy sa zakryvate Budzakom na sudoch , je to lahke , kedze pribuzna zo Ziaru pomaha. Kolka nahoda!! 😨

donovalovazazrak
17. júl 2012

zaujimave veci.. Tiez som pocula o tomto liecitelovi, preto som vyhladala na strankach info. Nooooo...Jednoznacne nie je taky jednoduchy a duchovne zalozeny ako sa chce ukazovat. On sa sice prezentuje tak,ale poznam jednu babenku co a ju snazil zviest na fizicky blizky kontakt, a robil to v mene..... Nic nesledoval, len si chcel uzit s mladou zenou, ona mi to rozpravala s hrozou ze ake reci a triky pouzival. Noooooo, s Bohom, a ze vraj opantava ludi,je spojeny s sektou a vyslovene ze je na peniaze. Vsetky sekty su na peniaze. Mate skusenosti? Nie je to sekta? Podozrievam ze ano.

Strana
z2