Má Betadine spermicídny účinok?
Ahojte, mam nejaky zapal, nechcela som hned bezat ku gynekologovi a ani na pohotovost gynekologicku s tymto asi velmi nie, no a je piatok po obede. Takze zohnala som toto v lekarni, ze je to aj na mykozu a aj bakterialnu infekciu ale citam ze cipky maju spermicidny ucinok,co teda velmi mi nevyhovuje, kedze sa snazime o dietatko. Mam brat 7 dni a o dalsie 4 dni by som uz mala byt v case ovulacie, ten spermicidny ucinok, nikde nie je napisane ci pretrvava aj nejaky cas po dobrati tych cipkov, viete niektora poradit? Samozrejme styk pocas liecby nebude. Dakujem.
Tak keď máš zapal ťažko vôbec otehotnieš a keď by aj tak by si bola rada ze môžeš potratiť??
Ak mas zapal, radsej sa vyber k tomu gynekologovi, betadine je len dezinfekcia, nic nelieci
Tie čipky sú super na infekciu ako pomocná liecba, ale treba Ti urobiť ster, aby sa vedelo, či máš pleseň alebo baktérie - vtedy treba ATB. A a do istej spermicidne sú všetky lieky na vaginozy. S infekciou by si aj tak asi ťažko otehotnela. Preliečiť treba aj partnera niekedy.
Mat zapal, do toho mat sex a zároveň sa pokúšať otehotnieť nie je veľmi rozumné riešenie.
No veru najskôr liečiť zápal presne ako dievčatá píšu..
Dieťa až ďalší cyklus.. Prv sa doliec

Čo riešiš, teraz ovulaciu, keď máš takéto problémy. O dieťa sa pokúšaj v ďalších cykloch, keď budeš v poriadku.