icon

Macmiror do pošvy - máte skúsenosti?

adusik12457
29. apr 2020

Baby brali ste niektorá Macmoror do pošvy? Mne ho dal dr kvôli tomu že mám zo spodu aj pod bruchom bolesti už som dala druhý deň a stále ešte večšie bolesti ako som mala.Nemôžem sa mu dovolať takže neviem či si to nadalej dávať.Straštne ma boli brucho dnes 4krát na wc .Neviem čo robiť ..Poradte a blbe komenty si nechajte pre seba.Đakujem

simsalabim
29. apr 2020

@adusik12457 ja som ho mala par krat, vzdy na zaklade vyteru, pri bakterialnej infekcii. Priznaky som mala vytok a palenie, bolesti brucha nie.

ghelena
29. apr 2020

na bolest si musis dat k tomuto aj lieky od bolesti

ghelena
29. apr 2020

a nemas nahodou zapal mocovych ciest? ja som ho dostala asi uz 2x na mykozu

d_anica
29. apr 2020

Ja som ho mala v tehotenstve, nemala som žiadne problémy, ale podľa steru som vraj mala nejakú baktériu. Nie je to liek od bolesti, takže ešte niečo k tomu pridať, ale keby to stále neprestávalo asi by som zašla znovu k dr., prípadne aspoň telefonicky sa poradiť...

ghelena
29. apr 2020

ak sa nevies dovolat ku gyn., volaj svojej obvodnej dr.

ghelena
29. apr 2020

a este otazka, si tehotna?

adusik12457
autor
29. apr 2020

ja sa nemôžem dovolať svôjmu gynekolovi ja si ti dnes uź nedám ja keď som mu volala som mu povedala že mám bolesti a pichanie do spodu tak on mi povedal že mi posiela k nám do lekárne ten macmiror nič viac lebo je tá koronavirus tak sa k nemu asi nedostanem bojím sa moc aby som nemala ešte väčšie bolesti moc ma aj brucho bolí nikdy sa mi nestalo že by som šla sa jednoráno 4krát na veku

adusik12457
autor
29. apr 2020

@ghelena a tá čo mi povie ? že mám isť gynekolovi

adusik12457
autor
29. apr 2020

@ghelena nejsom mala som menzes

ghelena
29. apr 2020

@adusik12457 gynekolog ta predsa nevidel a dal ti macmiror? mozno opis co ti je obvodnej, ved ak ta prehana, mozes mat nieco ine, mozno zapal vajecnikov, zapal slepeho creva, dr. uz bude vediet, alebo ta posle na pohotovost

adusik12457
autor
29. apr 2020

@ghelena nevidel ma čo tam mám a poslal mi to ja uź si to nedám

ghelena
29. apr 2020

@adusik12457 ak mas zapal zo spodu, tak ti to pomoze, mozno ho mas vacsi, precitaj si pribalovy letak predsa a ak potrebujes mozno antibiotika na iny zapal, tak ako som uz pisala, zavolaj obvodnej dr., ona ti uz poradi lepsie! mozno ta zavola k sebe, aby si doniesla moc, ci stolicu a posle ju na rozbor a budete obe mudrejsie, ze co dalej.... od bolesti by som si dala lieky, no ak je to napriklad slepe crevo, pripadne bolesti brucha a ine bolesti, co ti len do podbruska vyzaruju, tak sa to neodporuca, aby lekar vedel skor urcit, kde je problem

adusik12457
autor
29. apr 2020

@ghelena akurát som volala svojej dr a ona povedala že môj gyn.robí lebo to je v jednej poliklinike takže vie.A že mám isť k nemu ked sa nemôźem dovolať.Že ona také lieky nemôźe vysadzať.

ghelena
29. apr 2020

tak skusat volat dalej, asi vysetruju, ak nedvihaju.... u nas mali kedysi napr. casy pre volanie si pre vysledky a podobne veci

adusik12457
autor
29. apr 2020

@ghelena skušam