Mali ste špinenie ako príznak tehu?
Dievčatá, som 12 DPO, mám špinenie a bolesti. Mali ste niektorá toto pred tehu alebo je to prichádzajúca MS? Chcela by som vedieť, či ste mali špinenie a boli ste tehu 🙂 ďakujem
Ahoj. Ja som +/- 12 DPO a som tehu 🙂 okrem špinenia 2 dňového to bola aj svetloružová až svetločervená krvička tak na jednej intimke. Zajtra idem ku gyn., lebo mne sa z hormonálneho rozladenia pridružila aj mykóza, ktorú som asi nie úplne pred týždňom preliečila.
Určite urob,ja som mala spinenie v deň, keď som mala dostať menštruáciu a potom obden asi ďalších 10 dní....nebolo vela, ale bolo tam a tiež plus s menštruačnými bolesťami...našťastie to nebolo nič vážne a všetko dobre dopadlo🙂 a už som v 38.tyzdni 🙂) držím palce..🙂
Pri synovi som mala špinenie bola to taka svetlo ružova krv a bolo jej málo... včera som zistila že som 2x tehu a špinenie nebolo
mala som ,ale nie pri každom tehu...
Ano mala a dokonca 2x prvy krat v den ocakavanek ms trvalo to len 3dni. Potom v 8tt to uz mi dr.nasadila duphaston 4x1 a ascorutin 3x1 po 5dnoch to preslo. Teraz som 18tt

Ahoj. Ja som mala pri synovi ale bol to svetlo ruzovy vytok ktory trval iba 1 den presne v den ked som mala dostat