Mám 4 dni do MS

@martul Ak sa ti niečo nepáči, listuj ďaľej 😊🤞🏻
OK, sú tam dve čiarky, jasné, červené, si tehotná gratulujem. Takto je to ok?
Prepáč, ja viem že sa ti to nepáči, ale robiť to takto nemá zmysel, význam, nič, vyrábaš si sama sebe sklamanie. Testuj keď ti bude meškať menzes a budeš vedieť a vidieť vysledok bez špekulácie
veruže nie, vidím tam aj ja len jednu, možno ešte o niekoľko dní po keby vyskúšaš ak nedostaneš.
Aj ja som vzdy robila skor 😊😊😊 to nic 🙂 zatial negat test ale snad bude pozit drzim palceky ❤️
nie je na tom nic zle, kazdy sme iny, pridavat sem mozes cokolvek chces, je to forum. Ak ma tema nezaujima, preskocim, nekomentujem, autorka citila potrebu to zdielat, noa co, nikomu tym neublizuje. Zatial tam nic nevidno, ale co nie je moze byt, drzim ti palce, nech to dopadne, ako si zelas 🙂
testuj, ked ti bude 2 týždne meškať.
Podľa mňa negatívny. Počkaj, či Ti bude menzes meškať. Držím palce!
Negat. Kolko si dpo? Verom ze to coskoro vyjde.
Niektore uzivame lieky a musime testovat vcas.
Ja napr 10 -12 dpo aby som vedela ci si lieky nasadit alebo nie 🙂 resp.si progesteron mam nadalej uzivat ..
@anazuz20 nic tam nie je, urob najskor 1 den meskania MS. Ja som mala tiez v takomto case negativny a v den ked som mala dostat tam boli 2 kolajnice. Klud,zbytocne sa s tymto stresujes,ze test robis prilis skoro🤦♀️
@anazuz20 na foto nevidim nic...ty tam.mozes vidiet slabu ciarku. Sprav o dva dni a budes vediet. Drzim palce. hlavne nestresuj
@adriannasvk neviem no v skutočnosti či tam ale bojím sa aby to nebol len kanalik
@anazuz20 dakujem moc, no bodaj by kedze dr za vyjadril ze som sekundarne (ze uz jedno dieta mamcize az casok som sa stala) neplodna lebo mam jeden vajcovod uplne a druhy skoro uplne nepriechodny... a mam noveho partnera, ktory este nema deticky a radi by sme teda este jedno no berieme to tak, ze co sa ma stat stane 🤷♀️ Super ja skusim tiez z ranneho zajtra. Drzim ti moc palce 😊 a ty uz tiez cakas druhe?

Téma č. 1 000 000. 🤦 Negatívny. Biely. Jedna čiarka.
Návod máme načo?! Testovať sa má keď menzes mešká!