icon

Mám 4 dni do MS

6. júl 2022
Mám 4 dni do MS
martul
6. júl 2022

Téma č. 1 000 000. 🤦 Negatívny. Biely. Jedna čiarka.
Návod máme načo?! Testovať sa má keď menzes mešká!

autor
6. júl 2022

@martul Ak sa ti niečo nepáči, listuj ďaľej 😊🤞🏻

martul
6. júl 2022

OK, sú tam dve čiarky, jasné, červené, si tehotná gratulujem. Takto je to ok?
Prepáč, ja viem že sa ti to nepáči, ale robiť to takto nemá zmysel, význam, nič, vyrábaš si sama sebe sklamanie. Testuj keď ti bude meškať menzes a budeš vedieť a vidieť vysledok bez špekulácie

zdenusa4
6. júl 2022

veruže nie, vidím tam aj ja len jednu, možno ešte o niekoľko dní po keby vyskúšaš ak nedostaneš.

dada153
6. júl 2022

Aj ja som vzdy robila skor 😊😊😊 to nic 🙂 zatial negat test ale snad bude pozit drzim palceky ❤️

mima1991
6. júl 2022

nie je na tom nic zle, kazdy sme iny, pridavat sem mozes cokolvek chces, je to forum. Ak ma tema nezaujima, preskocim, nekomentujem, autorka citila potrebu to zdielat, noa co, nikomu tym neublizuje. Zatial tam nic nevidno, ale co nie je moze byt, drzim ti palce, nech to dopadne, ako si zelas 🙂

bestmate
6. júl 2022

testuj, ked ti bude 2 týždne meškať.

ankare
6. júl 2022

Podľa mňa negatívny. Počkaj, či Ti bude menzes meškať. Držím palce!

miskamicha
6. júl 2022

Negat. Kolko si dpo? Verom ze to coskoro vyjde.

Niektore uzivame lieky a musime testovat vcas.
Ja napr 10 -12 dpo aby som vedela ci si lieky nasadit alebo nie 🙂 resp.si progesteron mam nadalej uzivat ..

anazuz20
25. júl 2022

Ahoj ženy mám 4dni do ms, prvá foto vcera a druhá dnes ráno, prosím že je to tam ?

adriannasvk
25. júl 2022

@anazuz20 nic tam nie je, urob najskor 1 den meskania MS. Ja som mala tiez v takomto case negativny a v den ked som mala dostat tam boli 2 kolajnice. Klud,zbytocne sa s tymto stresujes,ze test robis prilis skoro🤦‍♀️

miskamicha
25. júl 2022

@anazuz20 na foto nevidim nic...ty tam.mozes vidiet slabu ciarku. Sprav o dva dni a budes vediet. Drzim palce. hlavne nestresuj

anazuz20
25. júl 2022

@adriannasvk neviem no v skutočnosti či tam ale bojím sa aby to nebol len kanalik

milluska
29. júl 2022

@anazuz20 ahoj ja som na tom presne ako ty, nemas dr max test? Bo vyzera ako moj 😅
Kuk na moj test, tiez mam pocit ze duch a ms mam dostat az v utorok 😅
A pri malej som tiez mala ducha 10dpo a bola som tehu 😊
Tak drzim palce, kedy zase testnes? 😁

anazuz20
29. júl 2022

@milluska ahoooj 💙 dneska by som mala dostať podľa kalendára ms ,áno kúpila som a robila som dr.max test ,dúfam že mrcha nepríde a obom sa nám podarí otehotnieť 🙏skúsim zajtra testnut na prvý deň meškania a tebe držím silno palce lebo u teba dosť nádejne to vyzerá ✊✊✊✊

milluska
29. júl 2022

@anazuz20 dakujem moc, no bodaj by kedze dr za vyjadril ze som sekundarne (ze uz jedno dieta mamcize az casok som sa stala) neplodna lebo mam jeden vajcovod uplne a druhy skoro uplne nepriechodny... a mam noveho partnera, ktory este nema deticky a radi by sme teda este jedno no berieme to tak, ze co sa ma stat stane 🤷‍♀️ Super ja skusim tiez z ranneho zajtra. Drzim ti moc palce 😊 a ty uz tiez cakas druhe?

anazuz20
29. júl 2022

@milluska panecku na neby to má mrzí :( že takto to máš :( áno jedno už mám a teraz sa snažíme o druhé no zatiaľ som mala 2 mikro potraty tak dúfam že čoskoro sa zadarí ,chodím na KO vajíčok kedy máme najväčšiu šancu tak dúfam že skoro to bude

bessdonna
5. aug 2022

@anazuz20 nie je