Mám divné pocity v podbrušku, cítim brnenie a pulzáciu
Tak keď ležím cítim ako mi není pulzuje ,není v podbrušku Ms čakám o 11 dní .
Brusna tepna?
neboj sa, brnenie nie je prejav oplodnenia vajíčka
@veronikaszabova lebo už som bola tehotná a takto skoro som nič necítila také tak to vylučujem že to isto nemôže byt tehu tak skoro
@avril299 tak aj ja si to myslím len ten Google mi hneď vyhodí že tehotenstvo čo by aj reálne mohlo byť len si dávame pozor bez ochrany minuli mesiac aj síce nestihol muž vyst a bolo tam no ms som dostala vtedy tak to vylučujem a odvtedy sme opatrný ale človek nikdy nevie ,ale neviem prečo to pociťujem až som v šoku a kladiem si otázku žeby som bola tehu a dnes aj taký pocit ako pred Ms ja mám slabé pobolieva nie pred príchodom a tá mi má prísť o 11 dní
@matka187 ja som ti o tehotenstve nic nepisala 😀😀
@veronikaszabova môže to byť tepna ale doteraz som to nepociťovala
Ahojte chcem sa spitat ci je môže ze som tehotná keď mi vyše mesiaca meškajú ale test je negativny a cítim brnenie v podbrušku??
@kristina2499 na 99,9%tehotná nie si.takze smer gynekológ, lebo to môže byť aj niečo iné,napríklad cystu môžeš mať.
@jaskolka vraj čistá to nieje bola so. Už a jeho odpoveď bola v forme 50na 50takhe vôbec neviem preto sa obraciam sem
@kristina2499 doktor ti povedal ze je to 50:50? Pri mesačnom meškani by už predsa na usg videl plod. Dal ti ďalšiu kontrolu? Vzal krv na hcg? Pichol vyvolavacku?
Lebo keď doktor, ktorý ťa priamo kontroloval, to nevie, tak tu ti už dupľom neporadí nikto.
@jaskolka nedal mi nič a nebral krv a potom mi povedal že mám počkať do konca augusta
@kristina2499 treba navštíviť gynekológa ,zavolajte budete múdrejšia 🙂

Ovulácia?