icon

Mám šancu otehotnieť na 15. deň cyklu?

noemikatka
26. máj 2020

Ahoj zeny myslíte ze mame šancu na mimi ked sme mali 15ty den ciklu nechránený sex skôr sa nedalo nebol doma 🤦‍♀️ ale cítila som ze to zomna vytieklo po sexe asi hodinu som mala bolesť z dola ako by mi to silno trplo :(

lienka_9
26. máj 2020

@noemikatka to som mavala aj ja, aj cely zadok mi z toho trpol

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
noemikatka
autor
26. máj 2020

@lienka_9 to je skôr bolesť z trpnutim alebo ako to nazvať

noemikatka
autor
26. máj 2020

@ayanamirei otom by som ani nepísala kedyze viem ze to mam stoho 🙊 mali sme sex ako stále nic drsne👌

noemikatka
autor
26. máj 2020

@ayanamirei taku bolesť co mala dnes mávam prvy druhý den menštruácie 🙈

sense
26. máj 2020

Mozes mat aj mykozu al zapal....inak by ta nemalo preco boliet pri sexe ak to neboli nekake orgie...
Sancu otehotniet mas ak si mala trochu neskor ovulku... ale hned po sexe tehotenske priznaky nebyvaju...takze tehu byt mozes aj nemusis

noemikatka
autor
26. máj 2020

@sense mna bolelo po sexe asi hodina po ňom začalo ma boliet ako ked mam prvý deň MS a viem ze príznaky tehu hneď nie su🙊😅😅😃🤣 ja len ze si to neviem vysvetliť ze preco ma bolelo hlavne my slo oto v mojom príspevku ci je nejaká šanca 15ty den ciklu ciklus mam 28-29 pravidelný

taskataska
Odpoveď bola odstránená
eriksonka1234
26. máj 2020

@noemikatka šanca je vždy ♥️

evaachesa
26. máj 2020

@taskataska a ja som precitala ze cviklu 🤣 chvilu som nechapala 😁

redbee
27. máj 2020

hodinu po sexe by ťa nemalo mať čo bolieť. Tie procesy začínajú neskôr.. nie je to iste také hŕŕŕŕ bŕŕŕŕ.... Vajíčko sa môže oplodniť aj 48 hodín po styku... ale predsa musíš ovulovať.

noemikatka
autor
27. máj 2020

@redbee chápem ja ani netvrdím ze ta bolesť bola preto 🤣🙈 na aplikácií mi písalo včera ovulacia ale či naozaj bola neviem mala som ciklus 29dni podla vypočtu aj mohla byť uvidíme 🙏✊✊✊

jaskolka
27. máj 2020

Mohla si otehotniet,aj nemusela. Ono sex počas ovulácie ešte nezaručí na 100 %že aj bude oplodnenie. To zistis neskôr. Bolesť "dole" mohla byť z veľa pričin, aj z polohy, klasika misionár, keď dlhšie "tlači"muz zhora, tak môžes mat potom taky pocit strpnutia. Ale nijako to s oplodnenim nesúvisí. A spermie nikdy úplne nevyteciu von, čast vždy sa zachytí vnútri

misa11111
27. máj 2020

@taskataska už by mohla vedieť ako to chodí veď jednu dcéru má...

taskataska
Odpoveď bola odstránená
noemikatka
autor
27. máj 2020

@misa11111 to ze nám jednu dcéru neznamená ze sa niečo nemôžem spýtať 🤦‍♀️

noemikatka
autor
27. máj 2020

@jaskolka ďakujem uz viac krat som hore písala ze viem ze bolesť nebola stoho ze som hned tehotná a podobne len ma zaujímalo prečo ma to bolelo ked sa mi to ešte nestalo