Máte skúsenosti s Clostilbegytom a Ovitrelle?
Ahojte bola mi robená laparoskopia prefuk vajecnikov beriem clostilbegyt 5 mesiacov a tri krát mi bola pichnúta injekcia ovitrelle a nedarí sa nám ,nemali ste s tým skúsenosť? Sú to slabé lieky ,že nepomáhajú? Folikuly mi rastu dobre,dr stále vraví ,že kedy sa snažiť ale nedarí sa. Ešte jeden mesiac mám užívať clostil a potom centrum. Bola by som rada ak by niekto napísal keď má podobnú skúsenosť.
@babushkaem
@babushkaem v papieroch písalo teratozoospermia . Ale moja gyn vravela že je to normálne . Lebo má byť 4% a manžel mal 3% a inak všetko v poriadku mal.
Nam sa pri 2percentach podarilo 🙂
A doktorka ta sleduje ci ta ovulácia aj reálne prebehne alebo si len pichas inekcie?
@lienkara ja sa obavám, ze teraz je to len na prírode, lebo spermiogram je podla mna slabší… my sme mali sice 2% ale po troch rokoch snahy sme isli na umele. Každopádne, drzim palce
@babushkaem ďakujem veľmi pekne ❤️
@lienkara pri prvom tehu s clostilom a ovitrele sa to podarilo na treti mesiac a len jeden folikul som mala dominantny … po styroch rokoch ak chceme druhe to zatial za 3 mesiace nevyslo … mam teraz dlhsiu pauzu kvoli chorobe ale tento mesiac ak pride MS tak beriem clostyl a uvidime … ak mas po clostyle dominatny co i len jeden folikul tak realne sanca tam je 😉 nestresuj sa ze ked nemas 2 dominatne tak to nevyjde … drzim prsty

A sperimiogram bol aky?