icon

Máte skúsenosti s Clostilbegytom a Ovitrelle?

lienkara
12. feb 2025

Ahojte bola mi robená laparoskopia prefuk vajecnikov beriem clostilbegyt 5 mesiacov a tri krát mi bola pichnúta injekcia ovitrelle a nedarí sa nám ,nemali ste s tým skúsenosť? Sú to slabé lieky ,že nepomáhajú? Folikuly mi rastu dobre,dr stále vraví ,že kedy sa snažiť ale nedarí sa. Ešte jeden mesiac mám užívať clostil a potom centrum. Bola by som rada ak by niekto napísal keď má podobnú skúsenosť.

babushkaem
12. feb 2025

A sperimiogram bol aky?

lienkara
autor
12. feb 2025

@babushkaem
@babushkaem v papieroch písalo teratozoospermia . Ale moja gyn vravela že je to normálne . Lebo má byť 4% a manžel mal 3% a inak všetko v poriadku mal.

pabla99
12. feb 2025

@lienkara tá teratozoospermia tiež nie je boh vie čo. Moj manžel má 2% a nedarí sa už tri roky

lgpd_nika
12. feb 2025

Nam sa pri 2percentach podarilo 🙂

lgpd_nika
12. feb 2025

A doktorka ta sleduje ci ta ovulácia aj reálne prebehne alebo si len pichas inekcie?

lienkara
autor
12. feb 2025

@lgpd_nika sleduje chodím pravidelne už 5 mesiac na folikulometriu a vždy mi povie kedy sa snažiť a kedy pichnúť ovitrelle aby vajíčko prasklo.

babushkaem
12. feb 2025

@lienkara ja sa obavám, ze teraz je to len na prírode, lebo spermiogram je podla mna slabší… my sme mali sice 2% ale po troch rokoch snahy sme isli na umele. Každopádne, drzim palce

lienkara
autor
12. feb 2025

@babushkaem ďakujem veľmi pekne ❤️

katik22
13. feb 2025

@lienkara nám pomohol tento postup na tretikrat .. ale po iui

rubi007
13. feb 2025

@lienkara a neskusali ste namiesto clostilbegytu liek letrozol?? Mne clostil tiez nepomohol a potom na prvu supu pri zmene lieku 😉 Alebo po clostilbegyte mate folikuly dobre??

lienkara
autor
14. feb 2025

@rubi007 nie neskúšala ,lebo ani mi to moja gyn. Nenavrhla zmeniť na letrozol.Ak som užívala clostil 1 denne tak nič sa nedialo. Ak mi zvýšila dávku na 2 denne tak už mi rástlol jeden folikul .a potom mi pichla ovitrelle a nič. Možno je to slabé ,alebo neviem

rubi007
14. feb 2025

@lienkara jeden folikul je malo... ovitrelle sa vpichuje vacsinou ked su 2-3 dominantne.... ak chces kludne mi napis spravu 😉

rosavia
15. feb 2025

@rubi007 Mozem aj ja Ti napisat ohladne tohto?

l_enusik
15. feb 2025

@lienkara pri prvom tehu s clostilom a ovitrele sa to podarilo na treti mesiac a len jeden folikul som mala dominantny … po styroch rokoch ak chceme druhe to zatial za 3 mesiace nevyslo … mam teraz dlhsiu pauzu kvoli chorobe ale tento mesiac ak pride MS tak beriem clostyl a uvidime … ak mas po clostyle dominatny co i len jeden folikul tak realne sanca tam je 😉 nestresuj sa ze ked nemas 2 dominatne tak to nevyjde … drzim prsty

rubi007
16. feb 2025

@rosavia kludne 🙂