Máte skúsenosti s vitamínmi Ovosicare Fertility?
Ahojte,chcem sa opýtať,má niekto skúsenosť s liekmi (vitamínmi) ovosicare fertility? Nenašla som na internete žiadne recenzie na tieto vitamíny. Ďakujem
@marika1023 mne tiež dala gynekologička leták,že je to novinka a nech vyskúšam,ale keďže sa odporúča aspoň 3 mesiace užívať tieto lieky,a vyjde to cca 240€,čo nie je málo,tak som chcela vedieť,či má niekto s tým skúsenosti🤷🏼♀️
@nataliag2510 @marika1023 tiež mi odporúčal gynekológ beriem už 2 krabičku tbl a zatiaľ mám pozitívum. Mala som pozastavenú ovuláciu s tým spojené,že aj menštruácia mi meškala aj týždne. A teraz už aj menštruáciu sa mi upravila,cítim sa omnoho lepšie čo sa týka aj sexuálneho života . Hádam nesklamú a čoskoro bude tehu test pozitívny😉
@nikuspo ďakujem za odpoveď,pevne verím,že sa čoskoro podarí 🙂
Ja som brala niečo cez 2 roky antiku na menštruáciu,keďže som ju mávala každé 2-3 mesiace. Potom som ju vysadila,povedala mi,že všetko by malo byť v poriadku..2 mesiace po vysadení antiky som bola zas tam kde predtým,každý 2-3 mesiac menštruácia. Povedala,že bez hormónov to nepôjde,beriem hormóny asi 3-4 roky,odvtedy sme sa začali snažiť o dieťa,zatiaľ bez úspechov. Posledný rok sme to začali riešiť viac,chodievala som pravidelne na folikulometriu,brala som lieky na dozrievania vajíčok,4 cykly som užívala lieky,každý cyklus po dobraní liekov som bola aj 3-4x u doktorky na vyšetrení folikul,zo 4 cyklov boli 2 bezúspešne,že ani nenarástli a 2x narástli a mali sme v stanovené dni plánovaný sex,avšak sa nezadarilo. Priateľ má ísť na spermiogram a potom sa uvidí čo ďalej,chcela ma poslať na IFV nech to riešia tam. Povedali sme si,že si necháme mesiac/dva pauzu od doktorky,nech na to tak netlačíme. A už mi skončil druhý cyklus bez riešenia u doktorky,uvidíme čo bude ďalej. Mám 23 rokov priateľ 22 a odzačiatku mi na moje problémy doktorka vždy povedala,že som ešte mladá,že to chce čas a že sa to ešte upraví. A už to budú 4 roky čo sa snažíme a zatiaľ bez úspechov. Dlho nevedela čím to je,že mi vynecháva menštruáciu,a nakoniec,že som bez ovulácii,tým pádom mi nedozrievajú vajíčka a tým pádom nulová šanca na otehotnenie..
Zdravim, @nikuspo @marika1023 @nataliag2510 tiez sa chcem opytat na tento produkt. 🙂 Pomohol vam nakoniec? Ma velmi slubne vysledky. Kiezby to zabralo. Zajtra si idem pren do lekarne. 🙂
@tereziat ja som ich nakoniec nekúpila,povedala som si,že si dám malú pauzu od všetkého,vypnem hlavu a nebudem na to myslieť. Posledná menštruácia 4.3. a včera som si robila testy,a dnes ráno ďalší,a všetky pozitívne😁 2 týždne ma bolí podbruško,prsia,tak som myslela že menštruáciu dostanem.a včera taketo velké prekvapenie😁 a doteraz vlastne nechapem,že ako je to možné..plánujem si ešte urobiť digitálny,a po sviatkoch zavolať Dr.
@nataliag2510 waaau, to je uzasna sprava! Velmi vam to prajem. 🙏❤️ Verim, ze aj mne sa podari takto vypnut a nemysliet na to. Ovosicare som si ale kupila. Teraz beriem druhu krabicku. Tak uvidime. Dakujem velmi pekne za odpoved. ☺️
@nataliag2510 zdravim, robila ste si prosim test aj skor? Alebo az toho 14.4 prvy krat? Totiz poslednu menstruaciu som mala 14.3 a cyklus mam vacsinou 26 dnovy, vynimocne 27-28, nikdy mi nemeskal. Testy mam negativne.. ovosicare beriem akurat 3m, na odporucanie lekarky …a gratulujem🤍
@tereziat ďakujem krasne😍 ja som to doteraz vlastne nedokázala,že na to nemyslieť a vypnúť hlavu,vždy som nejakým spôsobom na to myslela. Na gyn. som bola v januári/februari a odvtedy som si povedala,že nechám to tak a uvidíme,veľakrát som čítala,že to vela babám pomohlo🙏🏻 a to mal ísť priateľ na spermiogram,vysledky som mala doniesť na gyn. a potom sa dohodnúť,čo ďalej. Dr ma už chcela posielať do centra a preto stále neverím,že by sa na nás mohlo takto usmiať šťastie❤️🍀 veľmi veľmi vám to prajem a držím palce,nech sa čím skôr podarí🥰
@michaela183bb dobrý večer,nerobila som si skôr,až toho 14.4. A keďže sa nám to s priateľom nezdalo,a chcel aby som si spravila ďalší a ďalší tak som robila🤣 ja som zas opačný prípad,snažili sme sa 3,5 roka,menštruáciu mám od základnej školy nepravidelnú,najprv antika,potom hormóny. A aj som dobrala hormóny na menštruáciu,od 24.3 do 2.4 a doteraz mi tá menštruácia neprišla😁. Veľakrát sa mi ale stalo,že aj po dobraní 10 dní tabletiek na menštruáciu mi meškali aj týždeň/dva aj keď som bolesti podbruška mala. Preto som čakala,že ešte prídu až priateľ ma presvedčil,aby som si urobila test. A dnes som bežala ešte do lekárne,kúpiť digitálny a ďalšie 2 testy do zásoby🤣 a hneď keď som prišla domov,som si digi spravila. Nakoniec budem asi volať zajtra,nech viem,na čom som. Keďže stále mám všelijaké myšlienky,či to náhodou nie je mimomaternicové tehotenstvo alebo podobne😒 a ďakujem a veľmi vám to prajem aby sa zadarilo❤️ skúste spraviť test o pár dni. Možno ešte len ukáže,a možno vám meškajú kvôli stresom
@nataliag2510 dakujem za odpoved. Treba mysliet pozitivne a vsetko bude dobre 🙂) velmi prajem vsetko dobre🤍 neda mi ale nepodelit sa nakoniec s mojou skusenostou. Tym, ze cyklus mne nikdy nemeskal, tak som volala lekarke vcera. Lebo uz som mala bolesti brucha, az migrenove bolesti hlavy.. povedala mi vcera ze zrejme mam anovulacny cyklus. Ze sa mam zastavit dalsi den poobede, ak nedostanem menstruaciu. Dost ma to uprimne vysedilo a zacala som si pozerat aj zahranicke fora a videa, kde ma zarazilo ze taketo doplnky na podporu plodnosti mozu aj uskodit a to vtedy aj zena nepotrebuje umele nabehnutie plodnosti. Som extremne vytocena, verila som mojej lekarke a nenapadlo by mi ze mi da nieco co mi moze uskodit. Hormonalne a aj celkove vysledky som vzdy mala dobre.. bohuzial tehotna teda nie som aj ked sa snazime skoro 2 roky. Priatelovi pred rokom a pol zistili varikokelu, na ktoru bol operovany a po par mesiacov od operacie mal vysledky hranicno “normalne” cize, asi mozno, bude problem aj tam, alebo nejaky celkovy, tazko povedat. Kazdopadne, bola som aj ja hlupa ze som do tych drahych tabletiek isla, ale ved predsa komu mam doverovat ak nie lekarovi. Pripustit myslienku ze to je nahoda mi teda nejde, kedze menstruujem uz asi 15 rokov a nikdy sa mi to nestalo. Kazdopadne, o 6 dni mam ist na krv, kedze po vcerajsej info som si vecer uz ovosicare nedala a rano prisla menstruacia. Nahoda? Nemyslim si…
@michaela183bb ďakujem,ste veľmi zlatá😍.. wau,tak to je zaujímavé a náhoda to byť nemôže. Veľmi ma to mrzí,že sa vám toto stalo. Veď kto by bol povedal,že lieky ktoré predpíše Dr môžu takto uškodiť..mrzí ma to. A zároveň som rada,že som ja do toho peniaze nedala a že som sa nenechala na to nahovoriť🙄 neboli to lieky za lacné peniaze a ešte o to horšie,že tak môžu človeku ublížiť a uškodiť.. snáď budete čím skôr v pohode a veľmi dúfam a prajem vám,aby sa čím skôr zadarilo❤️ budem vám držať palce🤞🏼
A inak,ja som včera volala Dr a objednala ma na 24.4 tak som zvedavá,neviem sa už dočkat a odpočítavam dni😀 dúfam,že tam bude niečo vidieť.😌
@nataliag2510 waaau, to je uzasna sprava! Velmi vam to prajem. 🙏❤️ Verim, ze aj mne sa podari takto vypnut a nemysliet na to. Ovosicare som si ale kupila. Teraz beriem druhu krabicku. Tak uvidime. Dakujem velmi pekne za odpoved. ☺️
@tereziat ahoj, muzu se zeptat, jestli ti přípravek Ovosicare uz nějak pomohl? Hledám nějaké nové recenze 🙏🍀 děkuji
@tereziat ahoj, muzu se zeptat, jestli ti přípravek Ovosicare uz nějak pomohl? Hledám nějaké nové recenze 🙏🍀 děkuji
@thewayy ahoj, mne zatial nie. Ale presla som z neho na inofolic. Po ovosicare som nespala velmi dobre. Brala som ich 2 a pol mesiaca a nic. Moz o by aj zabrali ale partner mal zly spermiogram, tak musime zapracovat aj na tom.
@thewayy ahoj, mne zatial nie. Ale presla som z neho na inofolic. Po ovosicare som nespala velmi dobre. Brala som ich 2 a pol mesiaca a nic. Moz o by aj zabrali ale partner mal zly spermiogram, tak musime zapracovat aj na tom.
@tereziat dekuju i tak za odpoved🙂 bylo ti po nem nejak spatne, jo? No chtela jsem zkusit 🙈
@tereziat dekuju i tak za odpoved🙂 bylo ti po nem nejak spatne, jo? No chtela jsem zkusit 🙈
@thewayy neviem, nebolo mi plo nom zle, ale pred spanim nikdy nezvyknem nic jest a ked som si davala tieto 2 tabletky, tak som mala pocit, ze som nespala pokojne. Neviem, mozno som si to namyslala. Po inofolicu je to ok. 🙂 Pokusame sa dalej.
Spomenula som si na tuto temu a dostala som sa odvtedy k uzasnej pani lekarke Belusakovej, ktora mi odporucila Utrogestan 100 rano a vecer, tesne po ovulaciu. A neuveritelne ale podarilo sa nam otehotniet na prvy krat. Dnes uz 12tt😊 odporucam kliniku v Bratislave Gyncare😊
Spomenula som si na tuto temu a dostala som sa odvtedy k uzasnej pani lekarke Belusakovej, ktora mi odporucila Utrogestan 100 rano a vecer, tesne po ovulaciu. A neuveritelne ale podarilo sa nam otehotniet na prvy krat. Dnes uz 12tt😊 odporucam kliniku v Bratislave Gyncare😊
@michaela183bb och to vám gratulujem z celého srdca ❤️ Len toto je liek, ako čítam tak progesterón. Asi vám ho pani doktorka predpísala na základe krvných testov? 🙂 Ja som mala progesterón v poriadku. Naopak mi zistili autoinunitné ochorenie štítnej žľazy tak beriem selén. Uvidíme. Ja sa teraz na to snažím už nemyslieť. Je to všetko v Božích rukách. 🙏🙂
@michaela183bb och to vám gratulujem z celého srdca ❤️ Len toto je liek, ako čítam tak progesterón. Asi vám ho pani doktorka predpísala na základe krvných testov? 🙂 Ja som mala progesterón v poriadku. Naopak mi zistili autoinunitné ochorenie štítnej žľazy tak beriem selén. Uvidíme. Ja sa teraz na to snažím už nemyslieť. Je to všetko v Božích rukách. 🙏🙂
@tereziat praveze som ho mala v norme z krvnych testov, ku spodnejsej hranici. Len som mala kratke cykly, 25 alebo 26 dnove a povedali mi ze zrejme sa nestihne uchytit vajicko.. kazdopadne, ak niekto premysla, odporucam ist 🙂 u priatela sme dali robit najrozsiahlejsi test spermiogramu ale na nasu ziadost. Kde mu uz sice vyslo velky pocet ale ostatne paramentre boli zhorsene, bala som sa ze to bude problem.. moje testy boli v ramci poistovne
@tereziat praveze som ho mala v norme z krvnych testov, ku spodnejsej hranici. Len som mala kratke cykly, 25 alebo 26 dnove a povedali mi ze zrejme sa nestihne uchytit vajicko.. kazdopadne, ak niekto premysla, odporucam ist 🙂 u priatela sme dali robit najrozsiahlejsi test spermiogramu ale na nasu ziadost. Kde mu uz sice vyslo velky pocet ale ostatne paramentre boli zhorsene, bala som sa ze to bude problem.. moje testy boli v ramci poistovne
@michaela183bb Tiez mam 25-26dnove cykly. Ten liek vam pani doktorka dala teda pre kratsi cyklus? 🙂 nie preto, ze ste mali progesteron k nizsej hranici aj ked stale v norme? Ja som mala TSH v norme ale k vyssej hranici, preto ma poslali na endokr. a gam mi zistili autoimunitne ochorenie stitnej zlazy.
@michaela183bb Tiez mam 25-26dnove cykly. Ten liek vam pani doktorka dala teda pre kratsi cyklus? 🙂 nie preto, ze ste mali progesteron k nizsej hranici aj ked stale v norme? Ja som mala TSH v norme ale k vyssej hranici, preto ma poslali na endokr. a gam mi zistili autoimunitne ochorenie stitnej zlazy.
@tereziat ano, ten progesteron som dostala tak na vyskusanie, aby sa pripravila maternica na uchytenie vajicka. Lebo mi povedali ze zrejme mi rychlo klesne, kvoli kratkemu cyklu a teda aj mozem byt “tehotna” ale telo vajicko vyluci.. lebo sa nema kde uhniezdit, kedze vystelka maternice moze byt tenka. Beriem ho ale doteraz a uz pomaly budem vysadzat.. lekarka videla problem najma v kratsom cykle, aj sa cudovala preco to moja gyn neriesila (uz som od nej odisla). Ostatne testy som mala ok
@tereziat ano, ten progesteron som dostala tak na vyskusanie, aby sa pripravila maternica na uchytenie vajicka. Lebo mi povedali ze zrejme mi rychlo klesne, kvoli kratkemu cyklu a teda aj mozem byt “tehotna” ale telo vajicko vyluci.. lebo sa nema kde uhniezdit, kedze vystelka maternice moze byt tenka. Beriem ho ale doteraz a uz pomaly budem vysadzat.. lekarka videla problem najma v kratsom cykle, aj sa cudovala preco to moja gyn neriesila (uz som od nej odisla). Ostatne testy som mala ok
@michaela183bb och, dakujem velmi pekne za informaciu. Hned idem napisat lekarke. 🙏
@michaela183bb A mozem sa este opytat, vzhladom ku kratsiemu cyklu, mali ste aj ovulaciu skor ako 14ty den? Pytala som sa totiz svojej doktorky a povedala mi, ze ja som mala testy vporiadku a kratky cyklus mam preto, ze ovulaciu mam skor 11-13.den. Ale, ze to mozem skusit s progesteronom. Dakujem 🙂
@michaela183bb A mozem sa este opytat, vzhladom ku kratsiemu cyklu, mali ste aj ovulaciu skor ako 14ty den? Pytala som sa totiz svojej doktorky a povedala mi, ze ja som mala testy vporiadku a kratky cyklus mam preto, ze ovulaciu mam skor 11-13.den. Ale, ze to mozem skusit s progesteronom. Dakujem 🙂
@anonym_6d8d58 ked som otehotnela tak som mala na 11 dc ovulaciu. To som mala sonom potvrdene. Davnejsie som bola u lekarky na 13 dc a to som mala uz po ovulacii. Takze predpokladam ze vacsinou 11dc.
@anonym_6d8d58 ked som otehotnela tak som mala na 11 dc ovulaciu. To som mala sonom potvrdene. Davnejsie som bola u lekarky na 13 dc a to som mala uz po ovulacii. Takze predpokladam ze vacsinou 11dc.
@michaela183bb Dakujem pekne 🙂 Skusim to a uvidime. V pondelok mi ma predpisat doktorka recept. 🙂

@nataliag2510 asi budem druhá čo sa chcem spýtať ta tie lieky gynekológ mi dal leták asi to bude niečo nové ale kúpim a skúsim